|
|
Konu Araçları |
acıpayam, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu, yeşildere |
Yeşildere İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam Denizli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşildere İlköğretim Okulu Bilgileri Acıpayam DenizliYeşildere İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşildere İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşildere İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşildere İlköğretim Okulu İletişim Yeşildere İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1945 yılında yapımına başlanmış, 1947 yılında bitirilmiştir İmece usulü yapılan bina, o yılların zor koşullarında halk ve devletin katkılarıyla yapılmış1994 yılında kasabaya dönüştürülen beldemizin adı 'Yeşildere' olarak değiştirilmiştir1947 yılında açılmış olan ilkokul binamız ihtiyaca cevap veremediği için mevcut eski bina yıkılarak yerine biri 1971 yılında diğeri 1985 yılında olmak üzere iki ayrı bina yapılmıştır İlköğretime dönüştükten sonra bu binalar da ihtiyaca cevap veremez olmuştur 2003 yılında rahmetli Valimiz Recep YAZICIOĞLU'nun girişimleriyle 5 sınıflı prefabrike bina yaptırılmıştırBöylece var olan bina sıkıntımız giderilmiştirOkul Derneğimiz okul yapımına 23 milyar katkı sağlamıştır Yeşildere İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Acıpayam Okulun Telefonu: (258) 5346107 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://wwwacipayamyesilderemebk12 tr Okulun E-Posta Adresi: acipayamyesildere@hotmailcom Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yeşildere İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|