|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, pazarlar |
Pazarlar İlköğretim Okulu Bilgileri Pazarlar Kütahya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pazarlar İlköğretim Okulu Bilgileri Pazarlar KütahyaPazarlar İlköğretim Okulu Hakkında - Pazarlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Pazarlar İlköğretim Okulu Resimleri - Pazarlar İlköğretim Okulu İletişim Pazarlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak şimdiki Öğretmenevi Müdürlüğü’nün bulunduğu yerde iki katlı beş derslik binada 1928 yılın da eğitim öğretime başlamıştır Öğrenci sayısının artması ile sınıflar bulunduğumuz yerde 1957′de yapılan 1,2,3 sınıflar ile eğitim öğretimini sürdürmüştür 1964′de iki derslikli bina aynı yere yapılarak okul toplu olarak eğitim öğretime kavuşmuştur 1971 ‘de mevcut iki binaya 6 derslikli prefabrik bina hizmete girmiştir Eski belediye binasının tamir edilmesi ile 1985, 1986,1987,1988 öğretim yıllarında okul binası olarak kullanılmıştır 1987′de yapımına başlanan 12 derslikli yeni binanın 4 dersliğinin bitmesi ile Eski belediye binasındaki sınıflar buraya yerleştirilmiştir Ayrıca yapımına 1992 yılında başlanan 17 derslikli yeni binanın yapımı tamamlanıp, 1994 Ekim ayının sonunda eğitim öğretime başlanmıştır Pazarlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Pazarlar Okulun Telefonu: 274 571 2008 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://wwwpazarlark12tr/ Okulun E-Posta Adresi: pazarlar@pazarlark12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Pazarlar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|