|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksaray, bilgileri, culfa, eskil, hacı, ilköğretim, okulu, şahin, şehit |
![]() |
Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil AksarayÇulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Hakkında - Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Tanıtım - Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Resimleri - Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1967 yılında bir derslik olarak eğitim öğretime başlamış olup, daha sonra bir derslik daha yapılarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam ettirmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz ilçemiz Çulfa Yaylası'nda olup merkez okul olarak geçmektedir ![]() ![]() ![]() Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eskil Okulun Telefonu: (0382) 415 44 98 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Fatih Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://culfaioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 571585@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|