|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aksaray, bilgileri, eskil, ilköğretim, okla, okulu |
Okla İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Okla İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil AksarayOkla İlköğretim Okulu Hakkında - Okla İlköğretim Okulu Tanıtım - Okla İlköğretim Okulu Resimleri - Okla İlköğretim Okulu İletişim ![]() Okla İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1974 yılında iki derslik olarak eğitim öğretime başlamıştır İlçeye 25 km uzaklıkta olup 5 sınıf bir arada birleştirilmiş sınıf olarak eğitim öğretim faaliyetlerini yürükmektedir 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında da Ana Sınıfı açılmış olup eğitim faaliyetlerine devam etmektedir Okulumuzda toplan Ana Sınıf dahil 45 öğrenci bulunmaktadırOkla İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eskil Okulun Telefonu: (0382) 419 30 95 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Zafer Mah Okla YaylasıOkulun Web Adresi: http://oklaio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 572517@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Okla İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|