|
|
Konu Araçları |
75yıl, bilgileri, çanakkale, cumhuriyet, gelibolu, ilköğretim, okulu |
75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu Çanakkale |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Gelibolu Çanakkale75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Çanakkale Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 75yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / GELİBOLU Adı: 75YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yazicizade MahŞhHasan Ayçiçek Sok Telefon Numarası: 2865661052 Faks Numarası: 2865669222 Detaylı Bilgi için Tıklayınız webehberibiz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|