Altınova İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Altınova İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli

Altınova İlköğretim Okulu Hakkında - Altınova İlköğretim Okulu Tanıtım - Altınova İlköğretim Okulu Resimleri - Altınova İlköğretim Okulu İletişim

Altınova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Köyümüzde eğitim öğretim faaliyetleri 1925 yılında geniş odalı köy evlerinde başlamıştır1929 yılında şimdiki okulumuzun bulunduğu alana 3 derslikli bir okul binası yapılmış ve eğitime 1970'li yılların başına kadar bu binada devam edilmiştirBu binanın çok yıpranması sonucu 3 derslikli tek katlı yeni bir okul binası yapılmış ve ihtiyaç doğdukça 2 ayrı derslik ilave edilmiştir

Bunun yanısıra 3 derslikli tek katlı yeni bir okul binası daha yapılarak 1979 yılında ortaokul açılmıştır
Okulumuz 1987 yılında İlköğretim Okulu olmuşturAltınova İlköğretim Okulu yöremizde ilköğretim uyguamasına geçilen ilk pilot okuldur

Okulumuzda Altınova'lı öğrencilerin yanısıra 1998 yılından bu yana Ebecik ve Sofular köylerinden de öğrenciler eğitim görmektedir

1999 yılında hem mevcut binaların fiziki kapasitelerinin yetersiz kalışı hem de duvarlarında aşırı çatlaklar oluşması nedeniyle yeni bir okul binasına ihtiyaç duyulmuşturDevlet-vatandaş işbirliğine güzel bir örnek teşkil edecek şekilde 1999 yılında yapılan protokol çerçevesinde okulumuzun temel-su basmanı ve zemin kat kaba inşaatı Altınova'lı vatandaşlarımızın katkılarıyla 2000 yılı başında bitirildi

Binanın geri kalan kısmı 2000 yılı programına alınarak devlet tarafından tamamlanmıştır

Zemin+2 kattan oluşan yeni okul binamızın 12022001 tarihinde geçici teslimatı yapılmış olup,2001-2002 eğitim öğretim yılı başından itibaren kullanılmaya başlanmıştır ve halen aynı binada eğitim öğretim sürdürülmektedir

Altınova İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas
Okulun Telefonu: 258 653 70 40
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Altınova köyü
Okulun Web Adresi: http://altinovailkogretimokulumebk1 2tr/
Okulun E-Posta Adresi: altinova-tavas@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Altınova İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com