|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, eğitim, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu, vakfı |
![]() |
Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliEğitim Vakfı İlköğretim Okulu Hakkında - Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Tanıtım - Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Resimleri - Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gebze Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Gebze Eğitim Vakfı tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 5800m2 lik bir alana 800 m2, 24 derslikli ve 3 katlı olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: GEBZE EĞİTİM VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TATLIKUYU MAH ![]() Telefon Numarası: 2626413141 Faks Numarası: 2626417141 E-mail Adresi: gevio@meb ![]() ![]() Web Adresi: - http://gevio ![]() ![]() ![]() Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|