|
|
Konu Araçları |
ibrahim, ilköğretim, karaoğlanoğlu, karatay, konya, okulu, şhtalbay |
Şht.Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Karatay Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şht.Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Karatay KonyaŞhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Şhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Şhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Şhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu İletişim Şhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Şhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1975 yılında vatandaş ve devlet işbirliğiyle yapılmıştır1974 yılında Kıbrıs harekatı sırasında şehit düşen Albay İ Karaoğlanoğlu’nun anısına okula ismi verilmiştir2002 yılında mahallemizin hayır severlerinden ali yaman ve oğulları tarafından 10 derslikli ek bina yapılarak hizmete sunulmuştur Okulumuzda 14 derslik, 1 iş eğitimi atölyesi ,1 kütüphane ,1 laboratuar,1 ana sınıfı ,1 öğretmenler odası,1 bilgisayar laboratuar 1 rehber öğretmen odası ,2 müdür yardımcısı ,1 müdür odası ve çok amaçlı salonu bulunmaktadır Şhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Şhtalbay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|