|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, hanım, ilköğretim, okulu, suluova, zübeyde |
![]() |
Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Suluova Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Suluova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Tanıtımı - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Suluova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri MİSYONUMUZ * Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız ![]() * Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız ![]() * Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız ![]() * Çevremize de eğitim vermek için varız ![]() * Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız ![]() * Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız ![]() VİZYONUMUZ Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak ![]() DEĞERLERİMİZ / İLKELERİMİZ * Okulumuzun amacı topluma, milli değerleri yaşamasını bilen, inançlara saygılı, ahlaklı, sorumluluk sahibi bilinçli bireyler yetiştirmektir ![]() * Hizmet sunduğumuz ailelerimizin ve öğrencilerimizin isteklerini, ihtiyaçlarını belirleyip, bunları karşılamaya çalışırız ![]() * Kararlarımızı elde ettiğimiz sonuçlara göre alırız ![]() * Amacımız başarı elde etmektir ![]() ![]() * Başarının ancak takım çalışmasıyla elde edileceğine inanıyoruz ![]() * Anayasa ve Milli Eğitim Temel Kanunu'nda yer alan amaç ve ilkelere uygun eğitim öğretim veren bir okul ![]() * İlköğretim Kurumları Yönetmeliğine uygun eğitim öğretim veren bir okul ![]() * Çoklu zeka kuramını derslerde uygulayan bir okul ![]() * Eğitimini, öğretimini velisi ve çevresiyle paylaşan, öğrencisinin de velisinin de katkısını alan bir okul ![]() * Sağlıklı, temiz ve hijyenik bir okul ![]() * Eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak için hiçbir masraftan kaçınmayan, elindeki bütün imkânları bu amaçla kullanan bir okul ![]() * Öğrenciyi merkez alan bir okul ![]() Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / SULUOVA Adı: ZÜBEYDE HANIM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Pazar Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3584171097 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|