|
|
Konu Araçları |
fehmibey, ilköğretim, izmir, karşıyaka, okulu, şehit |
Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirŞehit Fehmibey İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu İletişim Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Semtimiz beş bin yıl önce ilimizin kuruluş merkezi olmuştur Tepekule denilen bu kuruluş merkezi sonradan yapılan savaşlarla yıkılmış ve ilimiz 2300 yıl önce Kadifekale’ ye kurulmuştur 1960 yılına kadar okulumuzun bulunduğu Bayraklı tepesi bomboştu Kıyıda sadece Bayraklı sahili dar bir şerit olarak doluydu Bu tepede önceleri taş ve kireç ocakları vardı Bazı kısımları fundalık ve yabani zeytin ağaçları ile kaplıydı Yurdumuzda kırsal alanlardan büyük kentlere insan göçü başlayınca, tepeler gecekondularla doldu 20 yıla yakın bir kuruluşa sahip olan mahallemiz Cengizhan Mahallesi, Alpaslan Mahallesi, Çay mahallesi, Çiçek Mahallesi ve M Erener Mahallesi şimdi tamamen dolmuştur Okulumuz 1971 yılında yapımı başlamış ve 1972 yılında Eğitim ve öğretime başlamıştır Okulumuz adını kurtuluş savaşında bayraklı bölgesini savunan ve bu savaşta şehit olan Yüzbaşı Fehmi Beyden’den almıştır Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 2323454608 Okulun Faksı: 2323718223 Okulun Adresi: 1615/5 Sokak No:21 Alpaslan Mah Bayraklı Okulun Web Adresi: http://wwwsehitfehmibeyk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|