Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir

Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu İletişim

Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Semtimiz beş bin yıl önce ilimizin kuruluş merkezi olmuştur Tepekule denilen bu kuruluş merkezi sonradan yapılan savaşlarla yıkılmış ve ilimiz 2300 yıl önce Kadifekale’ ye kurulmuştur 1960 yılına kadar okulumuzun bulunduğu Bayraklı tepesi bomboştu Kıyıda sadece Bayraklı sahili dar bir şerit olarak doluydu Bu tepede önceleri taş ve kireç ocakları vardı Bazı kısımları fundalık ve yabani zeytin ağaçları ile kaplıydı

Yurdumuzda kırsal alanlardan büyük kentlere insan göçü başlayınca, tepeler gecekondularla doldu 20 yıla yakın bir kuruluşa sahip olan mahallemiz Cengizhan Mahallesi, Alpaslan Mahallesi, Çay mahallesi, Çiçek Mahallesi ve M Erener Mahallesi şimdi tamamen dolmuştur

Okulumuz 1971 yılında yapımı başlamış ve 1972 yılında Eğitim ve öğretime başlamıştır Okulumuz adını kurtuluş savaşında bayraklı bölgesini savunan ve bu savaşta şehit olan Yüzbaşı Fehmi Beyden’den almıştır

Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka
Okulun Telefonu: 2323454608
Okulun Faksı: 2323718223
Okulun Adresi: 1615/5 Sokak No:21 Alpaslan Mah Bayraklı
Okulun Web Adresi: http://wwwsehitfehmibeyk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Şehit Fehmibey İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com