Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Konya Akşehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Konya Akşehir

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu İletişim

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Konya Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tarihi:

Okul 1926 yılında öğretime başlamış olup adını Atatürk’ ten almıştır Okulumuz 2 binadan oluşmaktadır Eski bina 1870 yılında yapılmış, bahçesinde kilise vardır Kiliseye bağlı sıbyan okulu olarak yapılmıştır Yeni bina 1964 yılında okul koruma derneğince yaptırılmıştır Her 2 bina da 2 katlı olup 10 dersliklidir Önceden beş sınıflı olup 1998 yılında 6 Sınıf açılmıştır Şu anda 8 sınıf ile eğitim-öğretim yapılmaktadır
ISINMA : Eski bina sobalı olup kömürle ısıtılmakta yeni bina kaloriferli olup kömürle ısıtılmaktadır
AYDINLATMA : Elektrik
SU : Şehir şebekesine bağlıdır
KANALİZASYON : Şehir şebekesine bağlıdır
OKUL : 1000 M2
BAHÇE : 7800 M2 Bahçe ihtiyacı karşılamakta olup, kenarları ağaçlandırılmıştır

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ÇİMENLİ MAHDEĞİRMEN SOKNO:33 AKŞEHİR
Telefon Numarası: 3328136450
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: - gazimkemalioomebk12tr

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com