Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir

Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Dümrek Köyü İlköğretim Okulu İletişim

Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Yönetici ve Öğretmen Sayısı
Tek Öğretmen (Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni)
Derslik Sayısı
1 Derslik, 1 Müdür Odası ve 1 Malzeme Odası

Akademik Başarısı
Okulumuz son yıllarda mezun ettiği öğrencilerinin %70’lere varan bir bölümüne en az önlisans programları olmak üzere lisans ve yüksek lisans programlarından mezun olabilecek bir temel eğitim-ilköğretim hizmeti vermiştir

Okul Binasının ve Lojmanın Kullanılabilirliği : Okul binası, okul lojmanı, okul tuvaletleri kullanılabilir durumdadır Lojmanımızda öğretmen ikamet etmektedir Ancak okul binasında ve lojmanında bazı eksiklikler bulunmaktadır:
Okul Binasının, okul lojmanının, okul tuvaletlerinin iç cephe ve dış cephelerinin acilen boya-badanaya ihtiyacı vardır

Okul Binasının ve okul lojmanının kapı ve pencere doğramalarının acilen onarıma ihtiyacı vardır İmkanlar dahilinde pencerelerin güvenlik, ısı ve ses yalıtımı açısından PVC kaplama olması gereklidir
Okul çatısının kiremitlerinin tamirinin yapılması

VİZYONUMUZ
Kendi grubundaki diğer ilköğretim okullarından bilgi, beceri ve deneyimce bir adım önde olmak

Mezun ettiğimiz her bir öğrencimizin bundan sonraki eğitim-öğretim yaşamlarını başarılı bir şekilde tamamlayabilmelerinin garantisini vermek
Öğrencilerimize daha sağlıklı ve modern bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak

Öğretmen-yönetim-aile beraber çalışmaları yapılarak daha kaliteli, seviyeli bir eğitim-öğretim hizmeti sunmak

MİSYONUMUZ
Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda bayrağını, ülkesini, halkını seven ve bu manevi değerlere saygı duyup el üstünde tutan demokratik, laik ve Cumhuriyet’imizin koruyucusu yeni nesillerin temel eğitim-ilköğretim ihtiyaçlarını en yüksek performansta sağlamak

Eğitim-Öğretim hizmetlerini her bir öğrenciye bedensel, ruhsal, zihinsel, sosyal, ekonomik özelliklerine bakmaksızın eşit düzeyde sunmak, uygulamak
Her bir öğrencimize, hayata atacakları her adımda kendilerine yardımcı olacak gerekli ve yeterli bilgi ve becerileri sunmak
Doğayı, yaşamı, insanları seven; kültürel değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmek

Okulumuzun sadece öğrencilerinin değil içinde bulunduğu toplumun da aydınlanmasından, sorunlarının çözümlenmesinden kendini mesul tutarak; gerekli durumlarda devreye girmesi

Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalıççık
Okulun Telefonu: 222 6442063
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Dümrek Köyü MİHALIÇÇIK/ESKİŞEHİR
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Öğretmen Sayısı: 1
Okulun Öğrenci Sayısı: 5
Okulun Derslik Sayısı: 1
Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçeye Olan Uzaklığı Eskişehir Mihalıççık İlçesine olan uzaklığı 60 km dir İle Olan Uzaklığı Eskişehir İline olan uzaklığı 150 km dir
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Var
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok

Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com