|
|
Konu Araçları |
dümrek, eskişehir, ilköğretim, köyü, mihalıçcık, okulu |
Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Mihalıççık EskişehirDümrek Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Dümrek Köyü İlköğretim Okulu İletişim Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yönetici ve Öğretmen Sayısı Tek Öğretmen (Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni) Derslik Sayısı 1 Derslik, 1 Müdür Odası ve 1 Malzeme Odası Akademik Başarısı Okulumuz son yıllarda mezun ettiği öğrencilerinin %70’lere varan bir bölümüne en az önlisans programları olmak üzere lisans ve yüksek lisans programlarından mezun olabilecek bir temel eğitim-ilköğretim hizmeti vermiştir Okul Binasının ve Lojmanın Kullanılabilirliği : Okul binası, okul lojmanı, okul tuvaletleri kullanılabilir durumdadır Lojmanımızda öğretmen ikamet etmektedir Ancak okul binasında ve lojmanında bazı eksiklikler bulunmaktadır: Okul Binasının, okul lojmanının, okul tuvaletlerinin iç cephe ve dış cephelerinin acilen boya-badanaya ihtiyacı vardır Okul Binasının ve okul lojmanının kapı ve pencere doğramalarının acilen onarıma ihtiyacı vardır İmkanlar dahilinde pencerelerin güvenlik, ısı ve ses yalıtımı açısından PVC kaplama olması gereklidir Okul çatısının kiremitlerinin tamirinin yapılması VİZYONUMUZ Kendi grubundaki diğer ilköğretim okullarından bilgi, beceri ve deneyimce bir adım önde olmak Mezun ettiğimiz her bir öğrencimizin bundan sonraki eğitim-öğretim yaşamlarını başarılı bir şekilde tamamlayabilmelerinin garantisini vermek Öğrencilerimize daha sağlıklı ve modern bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak Öğretmen-yönetim-aile beraber çalışmaları yapılarak daha kaliteli, seviyeli bir eğitim-öğretim hizmeti sunmak MİSYONUMUZ Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda bayrağını, ülkesini, halkını seven ve bu manevi değerlere saygı duyup el üstünde tutan demokratik, laik ve Cumhuriyet’imizin koruyucusu yeni nesillerin temel eğitim-ilköğretim ihtiyaçlarını en yüksek performansta sağlamak Eğitim-Öğretim hizmetlerini her bir öğrenciye bedensel, ruhsal, zihinsel, sosyal, ekonomik özelliklerine bakmaksızın eşit düzeyde sunmak, uygulamak Her bir öğrencimize, hayata atacakları her adımda kendilerine yardımcı olacak gerekli ve yeterli bilgi ve becerileri sunmak Doğayı, yaşamı, insanları seven; kültürel değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmek Okulumuzun sadece öğrencilerinin değil içinde bulunduğu toplumun da aydınlanmasından, sorunlarının çözümlenmesinden kendini mesul tutarak; gerekli durumlarda devreye girmesi Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalıççık Okulun Telefonu: 222 6442063 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dümrek Köyü MİHALIÇÇIK/ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Öğretmen Sayısı: 1 Okulun Öğrenci Sayısı: 5 Okulun Derslik Sayısı: 1 Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçeye Olan Uzaklığı Eskişehir Mihalıççık İlçesine olan uzaklığı 60 km dir İle Olan Uzaklığı Eskişehir İline olan uzaklığı 150 km dir Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Dümrek Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|