|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düzköy, eskişehir, ilköğretim, okulu, sarıcakaya |
![]() |
Düzköy İlköğretim Okulu Sarıcakaya Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düzköy İlköğretim Okulu Sarıcakaya EskişehirDüzköy İlköğretim Okulu Hakkında - Düzköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Düzköy İlköğretim Okulu Resimleri - Düzköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Düzköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Düzköy İlköğretim Okulu Eskişehir Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Düzköy İlköğretim Okuluu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sarıcakaya Okulun Telefonu: 2226637175 Okulun Faksı: 2226617175 Okulun Adresi: DÜZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU DÜZKÖY-SARICAKAYA/ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: http://mail ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 733607@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Arif OZANLIOĞLU Okulun Öğretmen Sayısı: 2 Okulun Öğrenci Sayısı: 27 Okulun Derslik Sayısı: 3 Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Düzköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|