|
|
Konu Araçları |
cihanbeyli, ilköğretim, kavaklı, konya, okulu, taspınar |
Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliTaspınar Kavaklı İlköğretim Okulu Hakkında - Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu İletişim Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: TASPINAR KAVAKLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TAŞPINAR KASABASI KAVAKLI MAH Telefon Numarası: 3326826525 Faks Numarası: 3326826525 E-mail Adresi: Web Adresi: - http://taspinarkavaklimebk12tr Taspınar Kavaklı İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|