|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beyşehir, cengiz, ilköğretim, konya, okulu, topel, üzümlü |
![]() |
Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Konya Beyşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Konya BeyşehirÜzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında - Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tanıtım - Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri - Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu İletişim Uzumlu Cengiz Topel İlköğretim Okulu Konya Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tarihi: Okulumuz 1964 yılında 3 derslikli olarak , Kıbrıs'ta ilk Türk hava harp şehidi olan Cengiz Topel’in adını alarak tek katlı binada Cengiz Topel İlkokulu adında eğitim yapmaya başlamıştır ![]() ![]() Eğitim öğretim süresinin kesintisiz 8 yıla çıktığı 1997 yılında okulumuzun ismi Cengiz Topel İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derslik sayısının yetersiz olması nedeniyle yeni okul binası için bakanlığımız tarafından 2005 yılında temel atılmış 2006-2007 eğitim öğretim yılında 8 derslikli yeni okul binası hizmete girmiştir ![]() ![]() Okulumuz 8 derslik ile bir anasınıfı dersliği, 1 adet Bilişim Teknolojileri laboratuarı, 1 adet Fen laboratuarı, 1 adet iş eğitimi atölyesi, 1 adet 200 kişilik çok amaçlı salon, 1 adet kütüphane ile tam donanımlı olarak Üzümlü Kasabası ve Beyşehir’in gözde okulları arasına girmiştir ![]() Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / BEYŞEHİR Adı: UZUMLU CENGİZ TOPEL İLKÖĞRETİM OKULU Eğitime açılış yılı 19 ![]() ![]() Yerleşim Yeri Kasaba Merkezi Derslik sayısı 24 Öğretim şekli Normal Adresi: Üzümlü Kasabasi Beyşehir Telefon Numarası: 3325246026 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://uzumlucengiztopel ![]() ![]() ![]() Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|