![]() |
Metallica - Ain't My Bitch- Çeviri |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Metallica - Ain't My Bitch- ÇeviriMetallica - Ain't My Bitch Out of my way Out of my day Out of your mind and into mine It's no more It's not born Into your step but out of time Yolumun dışında, Günümün dışında, Aklının dışında ve benimkinin içinde Daha fazla değildir ![]() Doğmuş değildir ![]() Senin adımında fakat zamanın dışındadır It's strong What's wrong? I've already heard this song before You're right but now it's time to kiss your ass good-bye O güçlüdür Ne yanlıştır?? Ben zaten daha önceki şarkıyı duydum Sen haklısın fakat şimdi hoşçakal,poponu öpüp vedalaşma zamanıdır Dragging me down While you were round So useless Ben halsiz düştüm Sen dönerken Öyleyse faydasızdır It ain't my fault It ain't my call It ain't my bitch Ain't my bitch Benim hatam değildir Benim çağrım değildir Benim dişi köpeğim değildir Benim dişi köpeğim değildir ![]() ![]() Down on the sun Down on your fun Down and out where the hell you've been Aşağıdaki güneşte Aşağı senin eğlencende aşağı ve dışarı,senin cehenneminin olduğu yerde Damn it all down Damn it unbound Damn it all down ta hell again Aşağıda onu bütünüyle lanetle Onun çözdüğünü lanetle Yeniden,onu bütünüyle sağ olarak cehennemin aşağısında lanetle ![]() ![]() Stand tall They fall Never even meant it all before You're right but now it's time to kiss your ass good-bye Uzun boylu dur Onlar düşer Asla,daha önce onun bütünüyle ifade edildiğini düzeltme Sen haklısın,fakat şimdi hoşçakal,senin poponu öpmesi için zamandır ![]() ![]() Dragging me down While you were round So useless Ben halsiz düştüm Sen dönerken Öyleyse faydasızdır ![]() ![]() It ain't my fault It ain't my call It ain't my bitch Benim hatam değildir Benim çağrım değildir Benim dişi köpeğim değildir Out of my way Out of my way Out of my day Out of your mind and into mine It's no more It's not born Into your step but out of time Benim yolumdan dışarıdır Benim yolumdan dışarıdır Benim günümden dışarıdır Hiçbiri daha çok değildir Doğmuş değildir Senin adımında fakat zamanın dışındadır ![]() ![]() It's strong What's wrong I've already heard this song before You're right but now it's time to kiss your ass good-bye O güçlüdür Ne yanlıştır Ben şimdiden daha önceki şarkıyı duydum Sen haklısın,fakat şimdi hoşçakal,senin poponu öpmesi için zamandır ![]() ![]() Dragging me down While you were round So useless Ben halsiz düştüm Sen dönerken Öyleyse faydasızdır It ain't my fault It ain't my call It ain't my bitch Benim hatam değildir Benim çağrım değildir Benim dişi köpeğim değildir ![]() ![]() No way but down While you were round No foolin It ain't my smile It ain't my style It ain't my bitch Yol yok,ama aşağıdadır ![]() ![]() Sen dönerken Hiçbir budala ![]() ![]() Benim gülümsemem değildir Benim uslübum değildir Benim dişi köpeğim değildir Ain't mine Your kind Your stepin' out of time Benimki değildir Senin türündür ![]() ![]() Zamanın dışında senin adım atmandır ![]() ![]() Dragging me down While you were round No foolin It ain't my fault It ain't my call It ain't my bitch Ain't my Ben halsiz düştüm Sen dönerken Hiçbir budala ![]() ![]() Benim hatam değildir Benim çağrım değildir Benim dişi köpeğim değildir ![]() Benim değildir ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|