Aşkın Elif Hali Kitabı - Ahmet Rıza Korkut |
08-19-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkın Elif Hali Kitabı - Ahmet Rıza KorkutAşkın Elif Hali Kitap Özeti - Ahmet Rıza Korkut Kitapları - Ahmet Rıza Korkut Kitap Tanıtım - Aşkın Elif Hali Kitap Fiyatı - Aşkın Elif Hali Ön Okuma Kitap Özet Aşkın Elif Hali Şiir: hayatın ve insanın kaynağından fışkıran soylu sözün, estetik denen billur sürahide kristalleşmesidir Ve oradan yudum yudum sunulur insana Soylu söz, soy bir kalbin tezahürüdür Derinlemesine hisseden, fark eden, gören bir kalbin "Aşkın Elif Hali", aşk yoksulu ve yoksunu bir dünyaya mutlak gerçeği haykıran soy bir kalbin ürünüdür Ahmet Rıza Korkut'u biz sanatın başka alanlarında da gördük Gördük ki; Korkut, ısrarla çileye talip olmuştur Çünkü, derdi olmayanın sanatı, hele şiiri olmaz Aşk; kainatın varlık sebebi, özüdür Aslolan aşktır İsimler ve cisimler bahane Ahmet Rıza, bir yerinden başlamıştır aşka Kapıyı aralamıştır Bu yürekliliği göstermiştir Şiir, sonsuzluğa doğru dalgalanan bir deryadır Bu deryaya da dalmıştır Umulur ki; "Aşkın Elif Hali", farkında olmayanlara aşkın bir kenarından başlama farkındalığını yaşatacaktır "Aşkın Elif Hali" Sen, hele bir yola çık "Elif"le başlayan yolculuk bak nereye götürecektir seni -Yavuz Çetin-, Sinema Sanatçısı, Şair Kitap Ön Yüzü Kitap Künyesi Aşkın Elif Hali - Ahmet Rıza Korkut Cinius Yayınları » Edebiyat Fiyatı : 7,00 TL ilknokta : 5,60 TL sayfa, ISBN: 9786051273112 |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|