![]() |
Kızılet Kuşlar Kitabı - Fehmi Salık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızılet Kuşlar Kitabı - Fehmi SalıkKızılet Kuşlar kitap özeti - Kızılet Kuşlar kitap tanıtımı Hakkında “Düşüncede, gönülde, yoldaş; birlikteliğimize inandığım; hümanizmi gözlerinde (Fotoğrafta) gördüğüm; yazılarında okuduğum İSMAİL GÜNER yoldaş’a içtenlikli saygı ve sevgilerimle ![]() ![]() ![]() İzmir, 03 ![]() ![]() Fehmi SALIK ( LALO ) Yüreğinin derinliğine insan odağını koymuş bu ak yüzlü bilge’yi daha önce tanıma şansım olmadığı ve bugüne kadar tercübelerinden yararlanamadığım için çok hayıflandım ![]() ![]() ![]() Neticede geçte olsa, böylesi özgün yazarlık deneyimlerini okumak benim açımda ufuk açıyor! ![]() ![]() “KIZILET KUŞLARI” adlı roman kitabında yazar; daha toparlayıcı, karakterleri daha belirgin kılan anlatım imgesiyle, okuyucuyu salt dışarılara taşıyan değil, yönlerini hep yöre/bölge topraklarına çeviren yöreye özgü geçmiş zaman yaşam anı/anlatı portreler sunuyor bize ![]() ![]() ![]() Sevgili Fehmi SALIK öğretmen; okuyucuyu geçmiş zaman yaşanmışlıklarda yolculuğa götürdüğü anı/anlatı tarzındaki portre yönü ağır basan birden çok kuşaklı bir zamanı irdelemiş ve doğup büyüdüğü toprakların özlem ve hüznünü de derin yansıtmış ![]() ![]() ![]() Eleştirilecek yanı yokmu mu bu kitabın? Var elbet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “KIZILET KUŞLARI” adlı roman kitabın anlatımına destansı üslubun yanısıra, yazarın doğup büyüdüğü Diyarbekir merkeze bağlı Alevi Büyükkadıköyün şivesi egemendir! ![]() ![]() Künyesi Yazar : Fehmi Salık Yayıncı : Red Yayınları Liste Fiyatı : 18,00 TL Barkod : 9786055683320 Boyut : 13-19 Sayfa Sayısı : 320 Basım Tarihi : 2010-12 Kapak Türü : Karton Kağıt Türü : 2 ![]() Dili : Türkçe |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|