|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakanlığı, cumhuriyeti, eğitim, milli, teşkilat, türkiye |
![]() |
Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı TeşkilatTeşkilat Çıraklık,Meslek ve Teknik Eğitim Gelişim ve Yayılım Daire Başkanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Eğitim Araçları ve Donatım Dairesi Başkanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğü İlksan Yönetim Kurulu Başkanlığı İşletmeler Dairesi Başkanlığı Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Mill Eğitim Akademisi Başkanlığı Mill Eğitim Sağlık Eğitimi Vakfı Başkanlığı Mill Eğitim Vakfı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanliği Ortaöğrenim Burs ve Yurtlar Dairesi Başkanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretmen Yetiştirme ve Eğitim Genel Müdürlüğü Öğretmene Hizmet ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Özel Eğitim Rehberliği ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğü Yatırımlar ve Tesisler Dairesi Başkanlığı Yayımlar Dairesi Başkanlığı Yurt Dışı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Yüksek Öğretim Genel Müdürlüğü Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|