Golden Beach Family Suit Bilgileri Ve Resimleri Didim |
08-19-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Golden Beach Family Suit Bilgileri Ve Resimleri DidimGolden Beach Family Suit - Alternatif Tatilin Adı Didim İmbat Koyunda, Denize 50 mt, Özel plaj, Altınkum'a 8 km mesafededir Didim merkeze 2,5 km, Milas havaalanına 75 km mesafededir 400 mt uzunluğunda kum plaj Özel Plaj Genel Özellikler 2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu, Oyun odası, Otopark, Çocuk oyun alanı, Masa tenisi, Bilardo, Plaj voleybolu, Soft animasyon, Restaurant, Lobby bar, Havuz bar, Plaj bar Kaydıraklı Havuz Animasyon Ücretsiz Aktiviteler Şezlong, Şemsiye, Çocuk oyun alanı, Plaj bar(soft içecekler), Ücretli Aktiviteler Doktor, Market, Kiralık kasa, Çamaşır servisi, Araç kiralama, Taze sıkılmış meyve suları, Yabancı içkiler Oda Özellikleri Tesiste toplam 100 villa bulunmaktadır Villalar 3'er katlıdır Odalarda; Banyo(her katta), Wc, Telefon, Televizyon, Minibar, Balkon, Klima bulunmaktadır Odalar deniz ve bahçe manzaralıdır Aile Odası Yeme - İçme Herşey Dahil(1000-2300), Sabah kahvaltısı(0800-1000), Öğle yemeği(1300-1430), Akşam yemeği(1900-2100), Snack ikramlar(1700-1800), Çay saati(1700-1800), Saat 1000-2300 saatleri arası alkollü ve alkolsüz içecekeler ücretsizdir Herşey Dahil Aile ve Çocuk Çocuk havuzu, Çocuk oyun alanı, Çocuk animasyonu Özel Not ve Açıklamalar Evcil hayvan kabul edilmemektedir Ulaşım ve Transfer Tesise Otobüs İle Ulaşım Hizmeti Vardır Golden Beach Family Suit - Didim - golden beach family suit |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|