![]() |
Kısa Ve Soğuk&İğrenç Espiriler |
![]() |
![]() |
#1 |
Kaan
|
Kısa Ve Soğuk&İğrenç Espiriler* Cerenin sana selamı var ![]() -Hangi cerenin -Tencerenin * Ben her şeyi düşünürüm demek ki ben tefalim ![]() En hızlı sayı hangisidir? -10 Niye? -Onun arabası var ![]() ![]() ![]() * Kötü yola düşmüş üzüme ne denir? -Şarap * Yoldan geçen bi adam merak içinde sormuş: -Abi bu senin yaptığın normal mi? -Hayır kurşunsuz * Çok iyi göbek atan kazana ne denir? -İyi oynayan kazansın ![]() * Bağırsak kurtları bağırsakta yaşarlar bağırmasak ta ![]() ![]() ![]() * Cemin sana selamı var ![]() -Hangi cemin? -Sivilcemin * Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demiş? -Çok korkuyorum elimi tutar mısın? * Jilet SEN SOR ben söyleyim ![]() ![]() ![]() * Size deniz anası taklidi yapayım mı ![]() ![]() ![]() * Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? -Temmuz * Size bir kıllık yapayım ; içine kıllarınızı koyarsınız ![]() ![]() ![]() * Rıdvan'ın bi büyüğü nedir? -Rıdtwo * Yerin kulağı war benim de kulağım war ![]() ![]() ![]() -Hayır yemem ![]() ![]() ![]() * Ben kamyonu kullandım, leonardo vinci ![]() ![]() ![]() * Kaptan kemal konuşuyor kaptan kemal konuşuyor çıkarın beni bu kaptan ![]() ![]() ![]() * Allah bana "Yürü Ya Kulum" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() * Bir adam çölde kalmış ve çayı çok severmiş, çay bulmuş içmemiş neden? -Çünkü Ülkersiz bir çay saati düşünülemez ![]() ![]() ![]() * Woswogen Passat şahsi oynama ![]() ![]() ![]() Peder amca senin oğlun toptu ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Can bedenden çıkmayınca ne olur? -Diğer derslerinden geri kalır ![]() ![]() ![]() * Ben Aydan Şener ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Tükenmez kaleminin yayını versene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Sen terlemişsindir, sana terlik getiriyim ![]() ![]() ![]() * Ne diyon? -Celine Dion * Tomi'nin annesi kimdir? -Anatomi * Asansör bozuktur en yakın asansör karşı apartmandadır!!!!! * Bakarak öğrenilseydi öküzler makinist olurdu ![]() * Dün bir Amerikalı gördüm ![]() ![]() * In geyik we trust ![]() ![]() ![]() * Türkçe'deki en kapsamlı kelimenin ne olduğunu bilen varsa ŞEY etsin ![]() * Kız arkadaşı: Ocakta yemek var ![]() ![]() ![]() * Düşünüyorum O halde hapishanede olmam gayet normal ![]() * İdrar tahlili yapılır ![]() ![]() * Maden ocağı girişi; Derinlik 300 m ![]() * Son gülen en geç anlayandır ![]() * İlahi Azrail ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * İstanbul'da yürüyorum gözüm kapalı ![]() ![]() ![]() ![]() * Başkalarının izinden gidenler, iz bırakmazlar ![]() * Gerçeğin er ya da geç ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır ![]() ![]() ![]() * Cüneyt Arkın filmleri şarap gibi, gittikçe komikleşiyor ![]() ![]() * Akılsız başın cezasını ayaklar çeker ![]() ![]() * Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır ![]() * Biz Fatih'in torunlarıyız ![]() * Dünya yuvarlak, ozon delik abi ne sapık bir gezegende yaşıyoruz be ![]() * Bir gün Temel ile dursun kazı yapıyorlarmış, kaz ölmüş ![]() * 400 km hızındaki bir çarpışmada hiçbir şey hissedilemezmiş ![]() * Aptallarla tartışma ki, aranızdaki benzerlik anlaşılmasın ![]() * Gülümse ![]() ![]() ![]() ![]() * Abi bu paraşüt bozukmuş galiba inince değiştireyim ![]() * Kim vurdu ya gittim birazdan gelecem ![]() ![]() ![]() * Şimdiye kadar hiç kimsenin tavuğuna kişt dememişimdir ![]() * Elektriği Edison buldu ama parasını niye biz ödüyoruz? * Baraj deyince akan sular durur ![]() ![]() ![]() * Şu çakmağı getirsene gaz kaçağı nerden geliyor bir bakayım ![]() * Hışşşşt sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Problem yoksa neyi çözeceksin? Önce problem çıkar ![]() * Fasulye yiyince bana bişiyler oluyor nedense ![]() * Kadın hareketlerini destekliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() * Ulayn hayatımız yaşamaklan geçiyo bea ![]() ![]() * Çekemediler bizi, ip koptu ![]() * Sakla samanı inekler aç kalsın ![]() * Süper Mega Ultra Herkul Mega ötesi Kral Büyük kupon veriyorlarmış duydun mu? * BURAYA ÇÖP DÖKMEK YASAKTIR!! Niçin? Size özel anısı mı var buranın? * Doktor Bey ölecek miyim? Hayır bir dakika ömrünüz kaldı iyi değerlendirin! * Müzik ruhun gıdası olsaydı biz Türkiye'de gıda zehirlenmesinden giderdik! * Tanrım! Kendim için hiç bir şey istemiyorum ![]() * Hakemler de artık forma reklamı alacaklar ![]() ![]() ![]() * Bu gün yolda yürürken düştüm, beni alıp karakola götürdüler ![]() ![]() ![]() ![]() * Papağanın biri varmış 2 ayağı da iple bağlıymış sağ ayağını çekince ingilizce konuşuyomuş sol ayağını çekince ne yapar ? -Düşer * Ciciolina'nın apandisti nerde? -İçeri girince solda! * Hakan Şükür maçta sakatlanınca onu kim taşır? -Hakan Taşıyan! * Rahat bir askerlik yapmakta olan Temel'e arkadaşları sorar: -Sen buraya torpille mi geldin? -Yoo! Otobüsle geldim! : ) * Saçınızı nasıl keselim? -Sessiz!! * Çekyat a niye çekyat denir???? -Çünkü itotur diyemiyeceğimizden * Bir adam apartmanın 20 ![]() -Çünkü apartman 20 ![]() * Limon deyip geçme çünkü parola limon değil * Porsiyonları mı arttırdınız yoksa bu tavuk göğsü silikonlu mu? * Balgam ismi nerden gelir? -Bal gibi tatlı, sakız(gum) gibi yumuşak olduğundan ![]() * En şişman kız kimdir? -FATma * Adamın tekinin kalbi çalışmıyormuş neden? -Adam taş kalpliymiş ![]() * Türkiye'deki en sıkılgan yöre neresidir? -Karadeniz'deki Of yöresi ![]() * Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? -Blue Jean ![]() * Öğretmeni Temel'e : -Oğlum bana bi daire çiz der ![]() * Tüm kadınlar altındır ![]() ![]() * Temel bir gün özel bir davete gitmek için smokin giymek zorunda kalmış ve giymiş ![]() * Tam salona girerken bir de bakmış ki tabela da "No Smoking" yazıyor! * Adamın biri topalmış, karısı da oynamış ![]() ![]() ![]() * Ayda beş milyon kazanmak ister misin? Evet O zaman aya git! ![]() ![]() * Atlantik Okyanusu'nda bir Titanik batmasından kötü ne olabilir?Ne? İki Titanik batması! ![]() ![]() * Senin bu söylediklerine kim inanır? - Kadir İnanır ![]() ![]() ![]() * Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? - Elektrik direği zıplayamaz ki! ![]() ![]() * Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu gardiyana ne demiş? - Çok korkuyorum, elimi tutar mısın? ![]() ![]() * Kedinin tırmaladığı köpek ne demiş? - Hiçbirşey, köpekler konuşmaz ki ![]() ![]() ![]() * Bir adamın kafası atmış, vücudu da eşşek ![]() ![]() ![]() * Bir adam yatmış, karısı da tekne ![]() ![]() ![]() * Selam, ben Aydan Şener - Hadi yaa ![]() ![]() ![]() * Aykut gol atamayınca ne der? - I couldn't! * Bir sinek ilacı alabilir miyim ? -Sineğinizin nesi var acaba? * Yerin kulağı vardır derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * İyi sen kamyonu al Leonardo da VİNCİ ![]() ![]() ![]() * Ben yürüyelim diyorum Jerar depar diyor ![]() ![]() ![]() * Celin diyon başka bisi demiyon ![]() ![]() ![]() * Yeni bir ruj çikmis ![]() ![]() ![]() ![]() * Elisabeth Arden neden hamile kalmış? Çünkü Max ![]() ![]() ![]() ![]() * Çocuklar konu ile ilgili soru sorun bakalim! Kim sorsun? Gillette sensor * Abi sana büdünün selami var ![]() ![]() ![]() * Tenyalar bağirsakta yasar,bağirmasakta ![]() ![]() ![]() * Adam, Hindistan sokaklarinda gezerken balkonun birinden basina buda heykeli düsmüs ![]() ![]() * Amerikanin ençok internete baglanan sitesi hangisidir? Connecticut ![]() ![]() ![]() * Osmanlilar yemegi sürekli suyuna banarak yerlermis ![]() ![]() ![]() * adamin birisi gökdelenin tepesinde atlicakmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * - Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar? Cevap:Buradan açılmaz ![]() * - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * - Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır ![]() ![]() ![]() * - Bu tüp bebek hatalı;hep gaz kaçırıyor ![]() ![]() ![]() * - Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış ![]() * - Çiçekleri dalından koparmayın! Kökünden sökün ![]() ![]() ![]() * - Önce inşallah yeneceğiz" Sonra: "Yenildik ama ezilmedik" (Milli Maç) * - ALLAHIM!! Kendim için bir şey istemiyorum,Sadece anneme elma yanaklı,bal dudaklı,sütun bacaklı bir gelin nasip eyle ![]() ![]() ![]() * - Seni bir yerden çıkarıyorum dedi kadın: Meğer ebemmiş ![]() ![]() * - Akil yaşta değil baştadır, Ama akli başa yaş getirir ![]() ![]() ![]() * - Kızda bir fizik var abi!, Einstein yanında halt etmiş ![]() ![]() ![]() * - Sana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın * - Kim vurduya gittim, birazdan gelicem ![]() ![]() ![]() * - Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç çamaşırları kirletir ![]() ![]() ![]() * - İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez ![]() ![]() ![]() * - Aile kabristanıdır ![]() ![]() ![]() ![]() * - Büyük jetona para verme, Küçükten al büyüt ![]() ![]() ![]() * - İstikbal göklerdeydi, ozondaki delikten düştü ![]() ![]() ![]() * - Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma ![]() ![]() ![]() * - Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yaşıyorum ![]() ![]() ![]() * - Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir, Ama Mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * - Ama kimseye teslim olma ![]() ![]() ![]() * - Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları; çünkü dünyada herkesin bir hikayesi vardır ![]() sarsastic sarsastic sarsastic sarsastic |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|