![]() |
Semihten Anlamlı Cevap xD |
![]() |
![]() |
#1 |
_SiYaH_
|
![]() Semihten Anlamlı Cevap xDKimse inanamıyor, Türkiye bir rüyayı yaşıyor SEMİH'TEN EN ANLAMLI CEVAP ![]() ![]() ![]() İşte o anlardan biri ![]() Terim, yedek kulubeden çıkıp saha kenarına kadar gelip yaşanan bir pozisyon sonrası oyuncularına ateş püskürüyor ![]() Fatih'in aslanları sahada basılmadık yer bırakmadıkça, Hırvat teknik adam sinirleniyor, gerilmeye başlıyor ![]() ![]() İşte o kare o anda objektiflere böyle yansıyor ![]() ![]() ![]() İŞTE O AN ![]() Fatih Terim'e sus işareti yapan Hırvat teknik adama, en anlamlı mesajı Semih Şentürk verdi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Semihten Anlamlı Cevap xD |
![]() |
![]() |
#2 |
edenbulur23
|
![]() Cevap : Semihten Anlamlı Cevap xDAslanım Semih kim tutar seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : Semihten Anlamlı Cevap xDsemih işte türk kanı taşıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Semihten Anlamlı Cevap xDEvet bunu görmüştüm çok güzel yaptı semih ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten hırvatistran 'ın teknik direktoru maçın sonunda hakeme çarptı meğer hakem geç bitirmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : Semihten Anlamlı Cevap xDben neden göremedım macı izlerken yaa:S neyse güzel susturmuş semih ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Semihten Anlamlı Cevap xDHarika bi cevap ya ![]() ![]() ![]() ![]() Tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
b3Güm
|
![]() Cevap : Semihten Anlamlı Cevap xDyaşa be semihh sanada bu yakışır yarın ki maçta göster kendini :) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|