|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bil, dizelerim, harcadıklarımdandır, kokuyorsa, leş |
![]() |
Leş Kokuyorsa Dizelerim, Harcadıklarımdandır Bil.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Leş Kokuyorsa Dizelerim, Harcadıklarımdandır Bil..Ne açtığın boşlukları doldurabiliyorum,ne de yaşayabiliyorum içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İz bırakmış gölgelerle yaşanmıyor aşk kavradım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok gördüm aslında herhangi bir zamanın içinde kaybolanı,ama görmedim kayboldugu yerde bulunanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başını kuma gömüp yaşanmaz hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emir verilmiyor duragan olmayana ![]() ![]() ![]() Acılar yüzleşme istiyor, yüzleşme kendine dönüp bakmayı ve tam burada başlıyor aynalara yeminli dillerin firarı ![]() ![]() ![]() ![]() "Oysa firar katlanılır kılmaz efkarları ve üstünden atlayarak aşılmaz hiç bir acı ![]() ![]() ![]() Gün senin günündür artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir korsan dagınıklığı şimdi bana kalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varlığın kaybolan bir günün içinde kalsa da,kaybolan günün yamacından sessizliğe vuranlara atılan her ok gecemin karanlığında saklı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevapsızlığın körü,sarfet sarfet söylenmeyenler var, söylesemde duyuramadıklarım ![]() ![]() ![]() Leş kokuyorsa satırLarım ![]() ![]() ![]() Harcadıklarından, Harcattıklarındandır, Bil ![]() ![]() ![]() Hala, Seni yazıyorsa hala kalemim, Aldıkların, Verdiklerin, ve Senden degil, Kalemin itibarındandır ßiL ![]() ![]() ![]() alıntı __________________
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|