![]() |
Redd Hayat Kaçık Bir Uykudur 2012 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Redd Hayat Kaçık Bir Uykudur 2012Redd Albümü - Redd Hayat Kaçık Bir Uykudur - Redd Hayat Kaçık Bir Uykudur Yeni Albüm - Hayat Kaçık Bir Uykudur Track List - Redd Hayat Kaçık Bir Uykudur Albüm Tanıtım SANATÇI ADI: Redd ALBÜM ADI: Hayat Kaçık Bir Uykudur ALBÜM YILI: 2012 COVER: ![]() ALBÜMDEKİ PARÇALAR: Hayat Kaçık Bir Uykudur Söz: Doğan Duru & Güneş Duru Müzik: Güneş Guru Yavaş Yavaş Yavaş Söz & Müzik: Doğan Duru Sen Rahat Ol Söz & Müzik: Doğan Duru Ellerini Kaldır Söz & Müzik: Doğan Duru Sevmeden Geçer Zaman (Konuk: Şebnem Ferah) Söz & Müzik: Doğan Duru Aşık Oldum Celladıma Söz & Müzik: Doğan Duru Senden Sonra Söz & Müzik: Doğan Duru Beni Sevdi Benden Çok Söz & Müzik: Doğan Duru Yolunda Gitmeyen Adam Söz & Müzik: Doğan Duru Iskaladık Birbirimizi Söz: Doğan Duru Müzik: Doğan Duru & Güneş Duru & İlke Hatipoğlu & Berke Hatipoğlu & Berke Özgümüş Ormanda kaybolmuş bir yaprak Söz: Doğan Duru Müzik: Doğan Duru & Güneş Duru & İlke Hatipoğlu & Berke Hatipoğlu & Berke Özgümüş Bir Yol Bulursun Söz: Doğan Duru Müzik: Berke Hatipoğlu Telved Litak Söz & Müzik: Doğan Duru |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|