aşk ın mucizesi olurmu? işte olur |
|
|
#1 |
|
b@ron
|
aşk ın mucizesi olurmu? işte olurGenç ve yakisiklidir,askerden yeni dönmüs tekrar eski isinde çalismaya baslamistir Hayati sevmekte ve ileriye daima umutla bakmaktadir![]() ![]() Bir gün evinden çikip ise giderken bir evin penceresinde genç bir kiz gözüne ilisir ![]() Birden afallar ![]() Aman Allahim o ne güzellik Masum bir yüz,kalem kaslar,bademgözler,lepiska saçlar, kiraz dudaklar ![]() ![]() (neyse uzatmıyalım adulta girmesin )Birden içinde birseyler kipirdar ve yildirim aski bu olsa gerek diye düsünür ![]() Bütün gün boyunca kizin hayali gözlerinin önünden gitmez ve aksami iple çeker ![]() Aksam eve dönerken kiz yine pencerededir ve manali manali kendisine bakmaktadir ![]() Belli ki kiz da kendisine karsi birseyler hissetmektedir ![]() O gece sabaha kadar kizin hayali ile yataginda bir saga bir sola döner ve gözüne uyku girmez ![]() Ertesi gün kararini vermistir Bu dünya güzeli kizla muhakkaktanismalidir Bütün cesaretini toplayip kizin bulundugu evin dibineyanasir ve kendisini takdim ederek telefon numarasini verir ve aramasini ister ![]() Kiz gecikmeden arar kendisini ve uzun uzun konusurlar, birbirlerini tanirlar ![]() Bir süre devam eden ve karsilikli sevgi sözcüklerinin çokca söylendigi telefon görüsmelerinden sonra nihayet son sözünü söyler ve "benimle evlenirmisin?" der ![]() İste o anda kizin konusmasi birden degisir ve hüzünlü bir sesle - "Bu imkansiz, zira dogustan benim ellerim yoktur" der ![]() Oglan ne söyleyecegini sasirmistir, biran sessizce durur ve - "Olsun ben yine de seninle evlenmek istiyorum, zira ben senin yüz güzelliginden ziyade ruhunun güzelligini sevdim" der ![]() Kiz ummadigi bu cevap karsisinda gözyaslarini tutamaz ve oglanin gösterdigi bu fedakarliktan ötürü hüngür hüngür aglamaya baslar ![]() Artik telefon görüsmeleri daha bir bambaskadir ve Leyla ile Mecnun misali birbirlerini çilginca sevdiklerini sikca takrarlarlar İste artik mucizebaslamistir ![]() Kiz bir gün uykudan uyandiginda ellerinin yavas yavas olustugunu görür ![]() Bu sevginin bir mucizesidir Kisa zamanda eller tamamen olusur ve normalhale gelir ![]() Bunu artik sevgilisine açiklama zamani gelmistir ![]() O gün oglan isten dönerken pencerede bekler ve tam önünden geçerken coskulu bir sekilde oglana saslenir ve pencereden yeni olusan ellerini göstererek - "Bak sevgilim askimizin kuvvetinden bir mucize oldu ve ellerim çikti" der ![]() iste o anda birden oglanin yüz ifadesi degisir ve dudaklarindan su sarkinin kelimeleri dökülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !? bu şarkı ne olabilr![]() !?
| Görünüm Modları | |
|
|