![]() |
Msn İsteme Teknikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Msn İsteme Teknikleri-meseneni versene canım ![]() +mesanemi mi vereyim? ![]() ![]() -ya lüften bi sktir +al lütfen kendi ellerimle söktüm ![]() -emesenin var mı? +o ne? -oha ![]() ![]() ![]() +chat ne ki? -çüüş ![]() ![]() ![]() ![]() +google ne ak? -ayşe? hangi çağdasın sen? +ne ayşesi ak ![]() ![]() ![]() -sandalye o sandalye ![]() ![]() +çöp var mı sizin akın? -bir çöpü biliyorsun heralde fikri abi ![]() ![]() +tamam hadi heyırlı geceler çıkıyım bende evden ![]() -oo çabuk kaptın ![]() -mesıncırını versene ![]() +ayy çok coolsun rıfat ![]() -ohoo bu daha ne ki? bak mesela smayl diyorum bir de ![]() +off ![]() ![]() -oo bebek çok fastsin ![]() -meseneni versene ayşe ![]() +ay vermem sen sapıklık yaparsın bana rıza -off bunu nerden çıkardın benden böyle birşey bekliyor musun? çok garipsin +peki peki ![]() ![]() ![]() ![]() -çok sağol ![]() ![]() ![]() ![]() +ekledim ![]() HÜSAMETTİN: bir titreşim gönderdi ______ HÜSAMETTİN: rıza ben ![]() HÜSAMETTİN: naber? ayşe çevrimdışı görünüyor ![]() HÜSAMETTİN: naber? - MSN'ini versene ![]() + Flashdisk'e atarım akşam alırsın ![]() - ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Msn İsteme Teknikleri |
![]() |
![]() |
#2 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Msn İsteme TeknikleriKonu "Komedi" Bölümüne Taşınmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|