Dell’in Ubuntu 8.04 Planları

Eski 06-12-2008   #1
djdem
icon111

Dell’in Ubuntu 8.04 Planları

Güvenilir kaynaklardan gelen haberlere göre Texas’da yer alan bilgisayar devi Dell firması Haziran ayı ile birlikte artık masaüstlerini ve laptoplarını Ubuntu 804 yüklü olarak satacak
Dell firması, Inspiron 530 n-Serisi masaüstlerine Ubuntu 804 kurmayı planlıyor Bu makineler 2GHz Intel Dual Core E2180 işlemcilere sahip Laptop tarafında ise Inspiron 1525N makineler, bu makineler 16GHz Intel Pentium Dual Core T2330 işlemciye sahip Diğer bir laptop türüde Inspiron 1420N 173GHz Intel Pentium Dual Core T2370 işlemciye sahip
Çok daha güçlü laptoplar isteyenler için ise Dell XPS M1330 modelini sunuyor XPSM1330, 183GHz Intel Core 2 Duo T5550 işlemcilere sahip Ayrıca bu makine içerisinde 2GB RAM ve 160GB bir hardisk yer alıyor Dell makinelerini Ubuntu ile birlikte sunmasının yanında, Linux kullanıcı Dell makineler üzerinde yasal olarak DVD izleyebilme keyfini de yaşayacaklar
Dell masaüstü ve laptopların da Ubuntu’yu kullanmasına rağmen sunucuların da Ubuntu’yu kullanmıyor olması ilginç başka bir detay

nO sEvGiLi No dıRdıR
onLine şamaTa onLine gıRgıR

ORTAMIN BİTTİĞİ YERDE BİZ BAŞLARIZ TARZIMIZ İÇİN ÖLÜR ŞEKLİMİZ İÇİN YAŞARIZ!!!…
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Dell’in Ubuntu 8.04 Planları

Eski 06-14-2008   #2
[KAPLAN]

Aslında birçok kaliteli firma serverlarında Dell'i tercih ediyor Ülkemiz üzerinde yeterince isim yapamamış olmasına rağmen, şu an ülkemizde zirvede yer alan birçok bilgisayar firmasından çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz
Gelişmelerden bizleri haberdar ettiğiniz için teşekkürler Sevgili Djdem

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-14-2008   #3
kezban

ubuntu gerçektende iyi bir programbende bilgisayarıma kurcam ama üşengeclik işte
ayrıca ubuntunun anlamı "sen varsan bende varım" mış

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-16-2008   #4
djdem

ben teşekkür edrim kaplan ama sitede fazla ilgilenen yok bu konularla neyse olsun ben yazıyom genede D:
kezbancım sanda teşekküredrim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com