![]() |
İslama Hakaret Eden CEHAPE'liler Listesi |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() İslama Hakaret Eden CEHAPE'liler ListesiSav'ın Peygamber Efendimize yönelik sözleri için özür bekleme iyimserliğinde olanlar, CHP'lilerin mazisindeki hakaretleri duyunca Ö ![]() ![]() CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Peygamber Efendimiz'e yönelik edep dışı sözleri, ufukta bir “özür” hazırlığı da görülmediği için içimizi acıtmayı sürdürüyor ![]() ![]() “İslâmiyet denince benim aklıma çorap kokusu gelir”… Bu zavallı sözlerin sahibi, CHP'nin ideologlarından, uzun yıllar bu partiden milletvekilliği yapmış Falih Rıfkı Atay'dan başkası değil ![]() ![]() ![]() ![]() “BEŞ VAKİT NAMAZ YOKTUR” İsmail Habib Sevük, bir yandan CHP milletvekilliği yaparken bir yandan da Cumhuriyet'te köşe yazıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ONDÖRT ASIRLIK SAKAT İNANÇ” “Devlet idaresindeki kaba sofuların elindeki dine kutsallık tanımak, bana göre Afrika zencilerinin çömlek ve taş parçalarına tapmalarından fazla bir anlam ifade etmez ![]() ![]() ![]() ![]() “YARATILIŞ HİKÂYEDİR” 1930'lu yıllarda, Ankara Türk Ocağı salonundaki sayısız konferanslarından birisindeydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ÇÖKEN İSLAM DİNİ” CHP'li Mehmet Şeref, Meclis kürsüsünde “medenî kanun”u savunma babında “İslâm'ın çöktüğüne” inandırmaya çalışıyordu kendisini de, dinleyenleri de: “Yakılan ve ebediyen çöken Arap-Acem dinî ve tasavvufî tahakkümdür ![]() ![]() ![]() “MAYMUN ATALARIM DİNİ” CHP'li diğer bir vekil Celal Nuri İleri'nin derdi ise başkaydı: İleri gazetesindeki köşesinde şöyle yazıyordu : “İnsan hayvandan ayrılınca bir nevi maymun ailesiydi ![]() ![]() Hepsi de partinin önde gelenlerindendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ÂYETLER BİZİ ALAKADAR ETMEZ” Mehmet Âkif merhumun; dindarlığına, edebine bakıp da, “Benim Şemseddin'im” diyerek taltif ettiği genç, orta yaşlılığında ise bambaşka havalardaydı: “Bu milletin kafasından din fikrini sökmek için bize daha otuz sene lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ALLAH, GERÇEKTE YOK” İleri gazetesinde köşe, Meclis'te sandalye sahibiydi Kılıçzade Hakkı ![]() ![]() “AHİRET SAADETİNİ KAYBETTİM” Romanlarında, halkın din kaynaklı saf inanışlarıyla “satirik” (iğneleyici) bir üslupla alay ederdi daima ![]() ![]() ![]() ![]() “DİNİ NEŞRİYATA TARAFTAR DEĞİLİZ” Matbuat Umum Müdürü Vedat Nedim Tör, bir bürokrattı ama Yakup Kadri Karaosmanoğlu ve Şevket Süreyya Aydemir'le birlikte CHP'ye ideolojik yön hazırlayan Kadro dergisinin de kurucularından birisiydi ![]() ![]() MEKKE'Lİ YOBAZ 1932'de ölen Abdullah Cevdet, bir yazısında Peygamber Efendimiz'e “Mekke'li Yobaz” diyerek hakaret emiş, bu nedenle mahkemeye verilmişti ![]() ![]() ![]() CHP'Lİ ŞAİR VEKİLLER “Allah'ı da, Sultan'la birlikte tahtından indirdik / Bizim mâbedlerimiz fabrikalardır ![]() “Sen takıl peşine de baldırı çıplak Arabın / Korkma gir kanına hikmetin aşkın şarabın ![]() “İnsanız en şerefli mahlûkuz / Deyip de pek fazla / Övünmek haksız / Atamız elma çaldı cennetten / Biz o hırsızın çocuklarıyız ![]() “Cehennemim var diye / Kurum etme ey Tanrım / Bağrımdaki ateşle / Seni bile yakarım” Aşık Yusuf (Falih Rıfkı Atay) Yeni Şafak 09 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : İslama Hakaret Eden CEHAPE'liler Listesi |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : İslama Hakaret Eden CEHAPE'liler Listesitöbe töbe sonunda bunlarıda söylediler yah ALLAH korkusu olmayandan ne beklersinki sne yah ![]() ![]() paylaşım için tşkler VANDETTA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|