![]() |
İlginç Olaylar |
![]() |
![]() |
#1 |
bessraa
|
İlginç OlaylarKlasik SSK dumuru ![]() ![]() ayın sonunda rapor paramı almak için Fatih SSK'ya gittim ![]() Klasik bir şekilde eksik evrakları parti parti söyledikleri için 3 gün uğraştım ve büyük gün geldi ![]() ![]() Bankodayım, sorular geldi ![]() - Hastanede yattın mı? - Herhalde abi, dedim, henüz evlerde kalp ameliyatı yapamıyorlarmış ![]() Hiç yorum yapmadı ve 2 ![]() ![]() - Çıktın mı peki? Ve ben dumur ![]() ![]() ![]() - Hayır, hala akşamları işten sonra yatmaya hastaneye gidiyorum ![]() Ve kafamı duvarlara vurduracak soru geldi ![]() Espri bile anlamaktan aciz bu adam sordu: - Istanbul'da kimsen yok mu yav ![]() >>> > >>> > >> > Geçen gün akşam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bağırdı: "Evladım şu sarı kamyonetin yanında indiriver ![]() Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette: Iyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim ![]() ![]() ![]() >>> > >> > >>> > >>> > Bir gün böle 3-4 arkadaş Ankara'da Ankara Metrosu istasyonundayız; bekliyoruz metroyu ![]() etraf hınca hınç dolu ![]() ![]() biz baktık "tren çok doldu bi sonrakine binelim" dedik ve gittik ordaki banklardan birine oturduk ![]() Daha tren gitmemiş bir ding-dong ve anons: "Istasyonlarimizda gereksiz bekleme yapmak yasaktır ![]() Biz sallamadık, nolcak filan derken bir ding-dong daha ve ikinci anons: "Hişt gençler size söylüyorum binin lan trene !!!!! >>> > >> > Işhanımızın kapıcısı Ismet Abi'ye bir gün laf olsun diye "Ismet Abibinadadinozor görmüşler ![]() hastalık yaparlar"dedim ![]() ![]() görünce sıraladım: "Küçük,fare gibi bir hayvan, çabuk ürer ![]() ![]() ![]() "Ismet Abi, sana şakayaptım,dinozorfilanyok burada," dedim ![]() gelemedim: "Ben biliyordum zaten ![]() >>> > >> > Bir arkadaşım küçük bir firmanın otobüsüne biniyor ![]() kısa süre sonra şoför mikrofonu eline alıyor veşunları söylüyor: "Hostesbacımız iki gündür uyumuyor ![]() ![]() ![]() Elleşmeyingariplere ![]() Bir gün arkadaşla dolmuş bekliyoruz ![]() caddeden geçmeyeçalışıyor ![]() - Hanım nireeee, hanım nireee? Teyzeden cevap: - Eltimgileee, beyimin haberi var ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|