|
|
Konu Araçları |
sorubasim donuyor bayilacak gib oluyorum nedeni tansiyon olabilir mi |
Soru:"Basim Donuyor, Bayilacak Gib Oluyorum, Nedeni Tansiyon Olabilir Mi?" |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Basim Donuyor, Bayilacak Gib Oluyorum, Nedeni Tansiyon Olabilir Mi?"hayirli aksamlarbenim 4-5 saat once basim hafifden donmeye basladi, vucuduma ates basti,ayaklarim ellerim yuzum dudaklarim uyustu kalbim yerinden cikacakmis gibi hizli carpmaya basladi ve kalbim yandi bayilacak gibi oldum yerimden kalkamadim 5-10 dakika kadar bu durum surdugectikten sonrada kafamda cok buyuk bir agirlik oldu2tane birden paracetomol ictim gecti ama ensemde su an ne yanma gibi nede soguk gibi bir his varacaba tansiyonum mu yukseldi, indimi bilemiyorum pazartesi doktordan aspraak alacagim gidecegim debu sikayetlerle gelen bir hastaniz olarak siz ne derdiniztesekkur ederim DoçDr M Akif BUYUKBESE 03 08:53:18 Carpinti tansiyon dusmesinden, kapak hastaligindan, ilac yan etkisinde olabilir Bazen seker dusmesi nedendir Kan sekeri, EKG cekilmesi , o esnada tansiyon olcumu yararli olur ideal olani pazartesini beklemeden bu tetkikleri yapmak olmalidir Bazen bas donmesine ragmen tnsiyin yukselmesi yani hipertansiyon olabilir Supheli durumlarda kan pihtilasmasi ile ilgili testler hatta beyin filmi de cekiyoruz Sifalar Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|