![]() |
Evlilik Üzerine Notlar |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Evlilik Üzerine Notlar1 ![]() ![]() İstediğin yemeği sipariş edersin sonra yanındakinin istediği yemeği görüp: -"Keşke onu isteseydim" dersin ![]() 2 ![]() -"Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?" Diğer hanım cevap verir: -"Evet yanlış adamla evliyimde ondan" 3 ![]() ![]() 4 ![]() -"Baba evlenmek kaça malolur?" Baba cevap verir: -"Bilmiyorum oğlum,ben hala ödüyorum ![]() 5 ![]() -"Evlenene kadar mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, sonra da geç oldu ![]() 6 ![]() ![]() On yıllık bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz! 7 ![]() İkinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikiside konuşur,komşular dinler ![]() 8 ![]() -"Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım ![]() Adam cevap verir: -"Evet çok aşıktım farkedemedim ![]() 9 ![]() -"Eş arıyorum" Ertesi gün yüzlerce mektup almış ![]() Hepsi aynı şeyi söylüyormuş -"Benimkini alabilirsin ![]() 10 ![]() Ya arabası yenidir,ya da karısı! Alıntı
![]() |
Cevap : Evlilik Üzerine Notlar |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Evlilik Üzerine Notlar![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Evlilik Üzerine Notlar |
![]() |
![]() |
#3 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Evlilik Üzerine Notlar10 ![]() Ya arabası yenidir,ya da karısı! çok güldüm ya sağol:D |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|