Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
engiliş, mektup

Engiliş Mektup

Eski 05-31-2008   #1
gulhan

Engiliş Mektup

HELLO!CAN FRİENDİMMY ABUZITTIN

HOW ARE YOU FRİENDİMÇOLUK ÇHİLDREN HOWBEST'TİR İNŞALLAH

MY'A QUESTİON SORARSAN BEST'İM ALLAH'A ŞÜKÜRWORLD İŞTE YUVARLANIP GOİNG'İM

MY MOTHER WHAT YAPINGKEYFİ BEATİUFUL'DUR İNŞALLAHEPEYDİR MY MOTHER'LE NO SPEAKİNGEĞER MY MOTHER'İ SEE

ÇOK SELAM SONG

LA FRİENDİM MY FATHER WHAT YAPINGGİNE COFFEEHANEYEGOİNG Mİ?HE FRİENDSLERİYLE COFFEEHANEDE OKEY AND BATAK

PLAYİNG Mİ?HE'YE SONG SAKIN YENİLMESİN

MY BRODHER'İN CHILDRENİ OLMUŞBOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU NO BİLMEKİNGCHİLDRENİN BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU MY'A

SONG

MY SCHOOL DA BAYA BEATİUFUL GOİNG İŞTESCHOOL'UN BAŞINDAN BERİ ENGLİSH LESSON SEEİNGENGLİSH'I SÖKTÜMİ'M

SPEAK ENGLİSH ŞAKIR ŞAKIRYOUR'A SÖZ VERDİĞİM GİBİ

MAİL'İME SON VERİRKEN YOUR'UN GÖZLERİNDEN KİSSYOUR'U ÇOK ÖZLEDİMHELE Bİ SWİM OLSUN MY COMEİNG İNŞALLAH

--MEALİ--

Türkçesi=
Merhaba can dostumben ABUZITTIN

nasılsın arkadaşımçoluk çocuk nasıliyidir inşallahbana sorarsan iyiyim allah'a şükürdünya işte yuvarlanıp gidiyorum

anam ne yapıyor?keyfi güzeldir inşallahepeydir anamla konuşamıyorumeğer anamı görürsençok selam söyle

ya arkadaşım babam ne yapıyor?gine kahveye gidiyor mu?arkadaşlarıyla okey ve batak oynuyor mu?ona söyle sakın yenilmesin

abimin çocuğu olmuşerkek mi kız mı olduğunu bilmiyorumçocuğun erkek mi kız mi olduğunu bana söyle

ingilizce dersi görüyorumingilizceyi söktümşakır şakır ingilizce konuşuyorumsize söz verdiğim gibi

mektubuma son verirken sizin gözlerinizden öpüyorumsizi çok özledimhele bi yaz gelsin geliyorum inşallah
*alıntı*

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Engiliş Mektup

Eski 05-31-2008   #2
sudenaz

ilahi gülhan inanmıyorum yah süperdi kıs:):):)::)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-31-2008   #3
gulhan

Alıntı:
sudenaz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ilahi gülhan inanmıyorum yah süperdi kıs:):):)::)
benımde çok hoşuma gıttı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com