![]() |
Yuh Diyorum Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Yuh Diyorum ArtıkBaki Tuğ’a suikast girişimi son anda önlendi ![]() HatIrla Sevgili adlı dizinin yayınlanmasıyla yeniden Türkiye’nin gündemine oturan Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamlarının 37 yıldönümü DHKP-C’nin kanlı bir eylemine sahne olacaktı ![]() ![]() Tuğ’a ofisine giderken ya da ofisinde suikast düzenleneceği istihbaratını edinen MİT Ankara ile Türkiye’nin çeşitli illerinde bir dizi operasyon düzenledi ![]() ![]() ![]() ![]() Bu operasyonlarda 18 DHKP-C üyesi teknik ve yakın takibe alındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yuh Diyorum Artık |
![]() |
![]() |
#2 |
cansel
|
![]() Cevap : Yuh Diyorum Artıkmaraş,çorum,sivas,ın tescilli katilleri DENİZ GEZMİŞ,e iftira atmaya devam ediyorlar DENİZ GEZMİŞ EFSNEDİR yıkılmaz ülkücü reisleri çatlı,yalçın özbey,haluk kırcı ,oral çelik,aladdin çakıcı bunlar hem amerikan hem avrupa birliğinin tetikçileridir şimdi herkes bunların yüzüne tükürüyor MAHİR THKP-C(TÜRKİYE HALK KURTULUŞ PARTİSİ CEPHESİNİ KURDU)DENİZ İSE THKO YU(TÜRKİYE HALK KURTULUŞ ORDUSUNU)KURDU İKİSİDE BİRBİRİNDEN FARKLIDIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yuh Diyorum Artık |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Yuh Diyorum ArtıkWalla Bu işlerden Anlamam Sİyaseti Bilmem AMa Bİldiğim pişi war Ki EMEĞİNE sağlık |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|