Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, mektubu, ortaokul

Ortaokul Aşk Mektubu...

Eski 05-30-2008   #1
meLankoLik_asaLet

Ortaokul Aşk Mektubu...

Sevgili Sevgilim ;
Nerden Baslıyacaqımı Bilmiyorum daha dogru baslamaya sunacak kanıtım yok

Bu mektubu okuduqunda Ben cok uzaklardada olmıcam ama utancımdan bir süre görünmemeyi düşünüyorum özür dilerim Ben edebiyat dersini sekerleme saati olarak gören biri olduqumdan mektubuda beceremem ama Napim senin karsına cıkmadan yapabilceqim tek cıkar yol buydu arastırmadım sanma günlerce yalvardım o senin sarısın arkadasın varya bi e - mail icin az tostumu gazoz umu icmedi haniii Ama sonuc kullanılmayan bir e mail neyse konu dagıldı Ben seni ilk gördüqüm günden beri hep seni düşünüyorum herseyinle seni yanlıs anlama Kişiliqini Zamansız yerlerde aklıma takılıosun Kalbim yerinden fırlıcak gibi kalp ti işte hassdiya Sayfa eksik anlıcan seni Cok seviyorum sabahları o yüzdendir saatte 60 km le giden servisinle yarısmam o yüzdendir dakka bası yanındakine bişiler sormam o yüzdendir hic sevmediqim almanca sınıfına yazılmam ve o yüzdendir sana günaydın demek icin Okul kapısının biblosu olmam

Nedendir bilmiyorum beni ne cekti bilmiyorum Gözlerin yüzün gülüsün konusman yürümen hersey olabilir

ama Sunu sölim cok ama cok Ho$afıma gidiyosunSana cıkma teklif edicim ama nasıl yapılır bilmiyorum ehiii benle cıkarmısın desem komik diye cıkarmısın yada O cok sevdiqin Justin gibi sacımı 5 numara yaptırsam aa güzel olmus dermisin ?

Kafayı yedi diyosun biliyorum ama yemedim matematik dersinden beri benden cok soquksun ama gercekden ben o Yavrumu mehmete sölemistim

Seni seviyorum eger bu yazdıqımı okuduysan gayet ciddi olduqumu anlamıssındır Gerci yazdıklarımı Buraya kadar mektubu ucak yapmip okumussan bu bile bana yeter

Benimle cık ne olur Sensiz olmaz bak sınıfta kalırım benle cıkmassan bak eger cıkmassan Cantanı tenefuste karıstırıp bulduklarımı anlatırım Kopya cekiyo diye adını cıkartırım bak en sevdiqin kazaqını askıdayken vişne suyu dökerim bak

Benle cıkkk ben seni cok ama cok seviyorum Sen yoksan ben Ölürüm ölürüm ölürüm walla bunu mehmet yazdı

Senden Cok ama Cok ho$la$ıyorum
Cevabını bekliyorum Güzel kız
Ama ne olur cevabın Olumlu Olsun

Cool'un kölen olimmm

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Ortaokul Aşk Mektubu...

Eski 05-30-2008   #2
vili

he hee :D bana böyle bi mektup gelseydi herhalde gülmekten cvp veremezdim :D teşekkürler esmer yar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-30-2008   #3
*KeDi KeSeN*

:D:D

puahha
cool un kölen :D:d
thx paylaşımın için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-30-2008   #4
sudenaz

ben bunu gülmkeden okuyamzdım herhalde:):):):):)
inanmıyorum yah bide burayı mehmet yazdı demiş:):)::)
paylaşım için tşkler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com