![]() |
Sen Olmayınca Güllerde Acıyı Kokluyorum =( |
![]() |
![]() |
#1 |
fatmanur
|
![]() Sen Olmayınca Güllerde Acıyı Kokluyorum =(İçimde sıcaklığını hissettim ilk önce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güller bahçesinin efendisiydin Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanıyor içimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasrete el sallayan bir çocuk misali ürkektir yüreğimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz güneşlere sabahladık hep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirmisin sevgili bi yanım hep yetimdir ardında ![]() ![]() ![]() ve bilmez o yetim yanımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirmisin Sevgili sen olunca yolun sonunda acılar bile tebessüm verir insana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çöl yollarında sana gelmek istiyorum veysel karani misali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EY RABBİM GÜNAHIM ÇOK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VE bu dualar çare sunar dertlerime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güller bahçesinin en güzel gülü sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VE ÖLÜMÜN ARDINDA SAKLANAN EN GİZLİ SIR SEN ![]() ![]() ![]() Öğrendim dertlerde cennet bulmayı senle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEN OLMAYINCA GÜLLERDE ACIYI KOKLUYORUM ![]() ![]() ![]() VE VE BİLİRMİSİN EYSEVGİLİ ![]() ![]() ![]() YASTIK ALTIMDA ÖLÜM SAKLIYORUM ![]() ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sen Olmayınca Güllerde Acıyı Kokluyorum =( |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Sen Olmayınca Güllerde Acıyı Kokluyorum =(paylasım için saol canm |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sen Olmayınca Güllerde Acıyı Kokluyorum =( |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : Sen Olmayınca Güllerde Acıyı Kokluyorum =(emegıne saglık
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |