Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acıyı, güllerde, kokluyorum, olmayınca

Sen Olmayınca Güllerde Acıyı Kokluyorum =(

Eski 05-30-2008   #1
fatmanur

Sen Olmayınca Güllerde Acıyı Kokluyorum =(

İçimde sıcaklığını hissettim ilk önceBakışlarım değişti gizliceAradığımı bulmuşluğun bir sevinci vardı yüreğimdeAma bulmuşlumuğun kaybetme korkusuda yakar kavurur beni derinlerde

Güller bahçesinin efendisiydin SenBense o bahçede bir toprak zerresi olmak için bile nelerimi vermezdimkiÖmürler yaşandı dizinin ucundaBizse ayrılığı yaşıyoruz sensiz uzaklarda
Yanıyor içimizRüyalarda bi çare seni arıyor gözlerimiz
Hasrete el sallayan bir çocuk misali ürkektir yüreğimizOlmaz yapamaz aşıklar sensizNe olur yalnızlığımızda boğulurken bir el uzansın yüreğimizeAlsın bizi buralardanAsrın bu en bunalımlı zamanında silsin gözyaşımızı sevdana sevdamızı ulaştıran meleklerÇare olsun dertlerimize "Sen"in kokunu taşıyan güller

Sensiz güneşlere sabahladık hepGüneş hasret oldu yaktı biziMutlu olduğumuzu sanarken ayrılığın hüzün mevsimlerine savurdu biziŞimdi ise yaşıyoruz yalanlarla birlikteGerçeği unutmuş ve solmuş bir şekildeOysa ismin geçtimi gönüllerimizde bir düğüm işlemeydi sözlerimizeKelimeler çıkamamalıydı dilimizdenÖyle içten yutkunmalıydıkki gözlerimiz dolmalıydıBir damlada olsa sevdana dair yaş akmalıydı Ravzana doğru

Bilirmisin sevgili bi yanım hep yetimdir ardındaKimse anlamaz
ve bilmez o yetim yanımıBir bebek masumluğunda bekliyorum gelip yetim yanımı okşamanıGözlerimi yollarında bıraktım ben sevgiliYüreğimi duanda bıraktımGözyaşlarımı biriktirdim sermayem olarakArdından güllerin resmini çizdim yüreğine dermek içinKendime acıları seçtim seni en iyi anlamak için

Bilirmisin Sevgili sen olunca yolun sonunda acılar bile tebessüm verir insanaYeterki sen olDikenler gül kokusu salar yüreğimeYeterki sen ol ateşler serinlik verir hasretineYeter ki sen ol ölüm cennet gelir gözlerime

Çöl yollarında sana gelmek istiyorum veysel karani misaliAma bulamamaktan korkuyorum seniKaranlık gecelerime sevdanla ışık tutuyorumHer bir yıldızda sana varacak günlerimi sayıyorumAma yine bir anda bükülür boynumGünahlarım dağ kadar acaba varacakmı sana sonumBir çaresizliğin ifadesi olarak kalkar ellerim semaya doğru

EY RABBİM GÜNAHIM ÇOKGELEMEM KAPINA BİLİYORUMAMA YOK Kİ BAŞKA KAPISENDEN SADECE BİR UMUT DİLENİYORUMEN SEVGİLİNE AYRI KOYMA YOLUMUBU HİCRANI YAŞATMA BANANE KADAR ÇOK OLSADA GÜNAHIM RAHMETİNLE EN SEVGİLİYİ GÖSTER BANANE OLUR RABBİM GECELERDE,SEHERLERDE GÖZ YAŞI DÖKEN AŞIKLAR HÜRMETİNE ONUN AŞKINDAN KATRELER SUN YÜREĞİMEBU YOLDA GELCEK CEFAYI SEFA BİLDİR HİSLERİMEEY RABBİM GÖZLERİME RAHMET YAŞLARINI NASİP ETVE VE EN SEVGİLİNİN YÜREĞİNDE SES BULMAYI NASİP ET ALLAHIM NE OLUR NE OLUR

VE bu dualar çare sunar dertlerimeTitrer sesim tercüman olamaz yüreğimeGözlerim dalar gider "SEN"li mevsimlereİzler yüreğim sessizlerde sensizliğiVe haykırır sevdam gecelerde bulur kimsesizliğiMedinende yanan ışıkVe yüreğime hasret sunan MESCİD-İ NEBEVİNsabah ezanında BİLAL-İ HABEŞİNİN sesiVE bir aşık sararken seni yüreğine yüreğimde yankılanır nefesiSensiz günlerimizin yok ve olamazdı neşesiBir gül koklasam haber verir sensizliği hasret koklatır yüreğimeBir volkan olsam olurmu ateşinle yandığımın göstergesi

Güller bahçesinin en güzel gülü senAŞIKLAR DİYARININ en yücesi senAlemin yaratılış sebebi senGönlüme hasretle sevdanı yaşatan sengecelerde gözleri yaşartan senBir umut olup tutup elimizden yarınlara kaldıran senduana mahşere saklayan senÜMMETİM deyip gecelerce ağlayan senAçlıktan göğsüne taş bağlayan senHasırlarda sabahlayan senRabbe en güzel dönüş senSon nefesinde dahi ümmetim diyen senSevdamın adı SEN, gözlerimin hep aradığı SEN,bülbüllerin feryadı SEN, Gecelerin sabahı senGönüllerin refahı sen
VE ÖLÜMÜN ARDINDA SAKLANAN EN GİZLİ SIR SEN
Öğrendim dertlerde cennet bulmayı senleÖğrendim acılara tebessümü senleVE öğrendim ölümle dirilmeyi

SEN OLMAYINCA GÜLLERDE ACIYI KOKLUYORUM
VE VE BİLİRMİSİN EYSEVGİLİSANA ULAŞMAK İÇİN GECELERİ
YASTIK ALTIMDA ÖLÜM SAKLIYORUM

Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur
Su çorak gönlüme merhametini indir
Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sen Olmayınca Güllerde Acıyı Kokluyorum =(

Eski 05-30-2008   #2
haticee

paylasım için saol canm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-30-2008   #3
gulhan

emegıne saglık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com