Güzel Bir Yazı Netten.......Sağlam Taraf |
|
|
#1 |
|
cansel
|
Güzel Bir Yazı Netten.......Sağlam Taraf![]() Mut'un bir dağ köyünde dostlarla birlikte gezerken yaşlı bir karı kocayı gördüm ![]() Baktım bir kanepenin uzerinde oturuyorlar![]() ![]() ![]() İyice yaklaştığımda tezekten yapılmış evlerinin bahçesinde oturdukları kanepenin bir tarafının tamamen kırık olduğunu, kanepenin sağlam tarafına sıkışarak oturduklarını ve sohbet ettiklerini anladım ![]() Yüzlerinde bir tebessüm vardı ![]() ![]() Kanapenin bir tarafı tamamen kırılmıştı ![]() ![]() ![]() Evin halinden ve karı kocanın kılık kıyafetinden maddi durumlarının hiç iyi olmadığı ve yeni bir kanepe alacak güçlerinin olmadığı hemen anlaşılıyordu ![]() ![]() ![]() Selamlaştıktan sonra, 'Kanepe kırılmış' dedim ![]() ![]() Yaşlı adam büyük bir bilgelikle cevap verdi, ' Biz de sağlam tarafına oturuyoruz![]() ![]() Yetiyor bize![]() 'Kadın da tamamladı, ' He ya yetiyor bize bak ne güzel oturuyoruz' Sevdiğimin elini daha sıkı sıkı tuttum ![]() ![]() ![]() Öyle ya,' Aşk bu kanepe neden kırık, neden yeni bir kanepe almıyoruz' diye dırdır etmek, şikayet etmek yerine, 'Kanepenin sağlam tarafını paylaşmak' değil midir? ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Güzel Bir Yazı Netten.......Sağlam TarafGercekten etkileyici paylaşımın işin saol |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|