![]() |
Cadaloz |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() CadalozEvin annesi utu yaparken, evin kucuk yaramazi da salonda oyuncak treniyle oynuyomus ![]() ![]() kulak kabartmis ki oglan soyle bagiriyor: - EVET ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAHIN CEZALARI HALA NE OTURUYOSUNUZ?? CABUK DEFOLUN iNiN ASAGI ![]() ![]() Bunlari duyan anne neye ugradigini sasirmis dogru salona kosmus: - Sen nerden ogrendin bakiyim boyle konusmayi?? Ne kadar ayip ![]() ![]() cezalisin ![]() ![]() ![]() duymayayim ![]() ![]() 2 saat sonra kucuk afacan tekrar salona donmus, treninin basina oturmus ![]() ![]() ![]() ![]() yapiyomus, derken yine oglanin konusmalarini duymus: - Sayin yolcularimiz, iste son duraga geldik ![]() ![]() cok guzel bir yolculuk gecirmissinizdir ![]() ![]() esyalarinizi trende unutmamaya dikkat ediniz ![]() ![]() ![]() yeni binen yolcularimiz, sizin de cok guzel bir yolculuk gecirmenizi diliyoruz ![]() ![]() koltuklarinizin altina koyabilirsiniz ![]() ![]() unutmayin yolculuk sirasinda sigara icmek yasaktir ![]() ![]() Bunlari duyan annesi az onceki cezanin ise yaradigindan memnun gulumserken oglan konusmasina devam etmis: - ![]() ![]() cadaloz adina hepinizden ozur dileriz ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Cadaloz |
![]() |
![]() |
#2 |
melis123
|
![]() Cevap : Cadaloz![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
efobedo
|
![]() Cevap : Cadalozaaa biz bunu skeçini yapmıstık 2 sene öncee
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Cadaloz![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : Cadalozçocuk zekası iştee ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Cadalozçok gzldi tşklrr ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
jasmine
|
![]() Cevap : Cadalozpaylaşımın için tşkler gülhancım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
djdem
|
![]() Cevap : Cadalozoy oy oyyyy süpermiş be yaaaa
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|