Edison Bi Şarlatandir..!

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Edison Bi Şarlatandir..!

edison bir gün nikolay tesla ile tanışırbirader ben ampül yapmak istiyorum dergeceleri sevgilimle dışarda (AMPÜL OLMADANDA YÜRÜRSÜN BE BİRADER)ay ışığında el ele yürümek istiyorum derlütfen bana yardım et nikolaycık

nikolay kabul eder ama belli bi para karşılığındao zamanlar sen de 50 akçe ben diyim 100 akçeçok çok büyük para

nikolay çalışmaya başlar ve proje ilerler edisonun toplayamadığı materyalleri kısa sürede toplar ve düzeneği oluştururama edison nikolayın parasını vermezpis edison

ve biz bu yüzden yani atalarımız ampüle yaklaşık 10 sene sonra kavuşurlar yagerçi şimdi her yer ampül

nikolayda belli bir süre ağladıktan sonra tesla reaktörlerini meydana getirir

edison ampülle uğraşa dursunhadi bana eyvallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com