![]() |
AXA OYAK Sigortalıların Dikkatine!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
![]() AXA OYAK Sigortalıların Dikkatine!!!AXA SIGORTA GRUBU ERMENILERE SOYKIRIM TAZMINATI ODEMEYI VADEDIYOR,AXA OYAK SIGORTALILARIN BILGISINE ![]() ![]() Geçtiğimiz günlerde dünyanın dört bir yanında 'sözde ermeni soykırımı' ile ilgili onlarca panel-konferans düzenlenmiş ![]() biliyor musunuz? HSBC ve British Airways ![]() ![]() ettikleri para ile bize karsı sözde ermeni soykırımını destekleyen bu kuruluşlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirmeye davet ediyorum ![]() ![]() *VARSA HSBC HESAPLARINIZI KAPATIN VE ADVANTAGE KARTLARINIZI IPTAL EDIN ![]() ![]() ** * *YADA EN AZINDAN TEPKINIZI GOSTEREBILIRSINIZ ![]() * EGE UNIVERSITESI HASTANEDEKI BUTUN DOKTORLARIN HSBC KREDI KARTLARINI VE HESAPLARINI KAPATTIRDIKLARINI GORUNCE BANKANIN GENEL MUDURLUGU OLAYA EL KOYDU ![]() ![]() YAZILARI ![]() ![]() SURU YATIRIM YAPIYORLAR, BIZIMLE IYI GECINMEK ISTIYORLARSA BIR TERCIH YAPSINLAR ![]() IPTAL ETTIRIN ![]() LUTFEN ![]() ![]() ![]() AYRICA FORTIS BANK'IN DA PKK'YA MAYIN SAGLAYAN KURULUSLA KARDES SIRKET OLDUGUNU DA UNUTMAYALIM ![]() ![]() ![]() ![]() ve aynı zamanda; ARKADAŞLAR !!! MİLLETİNİ SEVEN BUNU DİKKATE ALSIN Son yurtdışı seyahatimde Londra Trafalgar Square'de bir imza kampanyası yapan bir grubun ne ile alakalı olarak imza kampanyası düzenlediklerini merak ederek yanlarına yaklaştım ve başlangıçta gördüklerime şaşırmadım ![]() bu avrupa ülkesinde üç beş eşkiya PKK KADEK adına imza topluyorlardı ![]() Niyetleri teröristbaşının özgürlüğünü kazanmasıymış ![]() ![]() ![]() ettiğim gibi bu şaşırtıcı değil ama imza kampanyasının büyük sponsorlarından birinin ülkemizde de faaliyet gösteren ''SEVEN-ELEVEN'' firması olduğunu görünce afalladım ![]() Türkiye'ye döndüğümde gördüğüm bir detay ile şaşkınlığım bir kat daha arttı ![]() mağazalarının tabelalarındaki renkler tamamı ile PKK bayrağındaki renkler yani adeta PKK-KADEK bayrağı ve de çalışanlarınının tiplerini de gözlemleyin ![]() ![]() ![]() Ülkemizi seviyor isek bu mağazalardan alış veriş etmeyelim, edenlere de bu durumu iletelim ![]() ulaşır ise ülkemiz adına o kadar yararlı olacaktır ![]() Doc ![]() ![]() Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmakognozi Anabilim Dalı 06330
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|