Osmanlı Padişahları Soyağacı

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Osmanlı Padişahları Soyağacı

Dünyayı titreten, çağları deviren, 3 kıtaya hükmeden, İslamı dünyaya yayan 600 yıllık Osmanlı Devleti

Bugün Google'da resim arama bölümüne Osmanlı yazıp büyük resimlere baktığımızda 825 tane alaksız resim çıkıyor Daha da ilginci ottoman yazınca 2180 tane sonuç çıkıyor ve bu sonuçlar Türkçe aramadan daha isabetli

Açılan konulardan, atılan imzalardan tarihimize olan ilgiye ve bahsettiğim bu açığa kendimce karşılık olarak, böyle bi çalışma hazırlayıp paylaşmak istedim

Tam olarak bi soyağacı sayılmasa da padişahların sıralamaları kronolojik Osmanlı İmparatorluğu ibaresi yerine Osmanlı devleti olmalı diyenler olabilir İsteyen olursa o şeklinide ekleriz Son halife 2Abdülmecid'de burada yok En başa Osman Bey'i ve Altındaki ilk sırayıda Kanuni Sultan Süleyman'a kadar olan Osmanlı'nın en parlak döneminin padişahlarına ayırdım Aslında hepsinin tuğralarını da koyacaktım ama çok karışık olacak diye koymadım Sadece isimleri, resimleri ile doğum ve ölüm tarihleri bile 36 padişahımızla zor sığdı Etraftaki motifde yine osmanl-türk motifi kendi çizimim

Dediğim gibi internette eşini bulamıyacağınız bi çalışma ayrıyetten wallpaper olarakta kullanabilirsiniz ki "internette osmanlıyla igili wallpaper bile yok" yinede eksik veya hatalı gördüğünüz biyer yada rengini falan beğenmezseniz yani öyle bi ortak kanı oluşursa da değişiklik yaparız

Burada da 1024x768 boyunda
http://img166imageshackus/myphp?imanl305al3jpg

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com