|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatim, anlatım, artışı, bilgisayarınıza, detaylı, performans, resimli |
![]() |
Bilgisayarınıza %500 Performans Artışı [ Detaylı Anlatım ]~[Resimli Anlatim]~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgisayarınıza %500 Performans Artışı [ Detaylı Anlatım ]~[Resimli Anlatim]~Öncelikle Indireceğiniz Program ; Advanced SystemCare 3 ![]() ![]() Kısa açıklama : Programın detaylarına ineceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() Lisansı ekledikden sonra programımız Professional olacakdır ![]() ![]() Uygulamalar Windows Bakım ![]() Tara tuşunu kullanın , ardından onar tuşuna basın ![]() ![]() Uygulamaları : Gereksiz ve ölmüş kayıt defterlerini siler ![]() ![]() ![]() Sistemi Tanıla ![]() Tara butonuna basın , ardından onar butonunu kullanın ![]() Uygulamaları : Diskleri birleştirir ![]() ![]() ![]() ![]() Yardımcı Programlar ![]() Üstü mavi olan bölüm yardımcı programlar bölümüdür ![]() ![]() Başarım Ayarlama ![]() Disk Temizleyici : Sabit disk inizde ne kadar gereksiz , işe yaramayan dosya varsa bulur ve siler ![]() Sürücü Güncelleme : Bilgisayar parçalarınızdan hangilerinin yeni güncellemesi var ise bunları bulur ve indirmenizi sağlar ![]() Firefox TPC En iyileyici : Firefox kullanıyorsanız programı hızlandırır ve en iyi dereceye getirmenizi sağlar ![]() IObit Kayıt birleştirici : Windowsda Ayrılmış tüm kayıt dosyalarını bulur ardından birleştirir , böylece fazla yer kaplamayı önler ![]() ![]() Kısayol Düzenleyici : Sistemki tüm kısa yolları bulur ve onarılması gerekenleri onarır ![]() Akıllı RAM : RAM'inizi temizler böylece ram kullanımı en aza düşürür ![]() ![]() Sürücü Yedekleme : Bilgisayarınızda varolan tüm donanımlarınızın sürücülerinin yedeğini alır ![]() ![]() IE Güvenliği Yardımcısı : Internet explorer ın güvenliğini buradan denetleyebilirsiniz ![]() Yönetici Araçları ![]() Otomatik Kapama : Bilgisayarınızı belli bir saate göre kapatmanızı sağlar ![]() İçerik Menüsü Yönetici : Klasör vb ![]() ![]() ![]() Geri Yükleme Merkezi : Bilgisayarınızı belirli bir güne geri yüklemenize / yüklü bölümü silmenize yarar ![]() ![]() Yazılım Kaldırıcı : Normal Windows program ekle / kaldır ın göremediklerini dahi bulup kaldır seçeneği sunar ![]() ![]() Başlangıç Yönetici : Bilgisayarınızın açılışında açılmasını istemediğiniz programları düzenlemenize yarar ![]() Sistem Bilgisi : Bilgisayarınıza ait tüm bilgileri buradan görebilirsiniz ![]() ![]() Windows Yönetici : Normal görev yöneticisinin göstermediği herşeyi gösterir ![]() Kullanım Süreleri / Tavsiye : Windows bakım ve sistem tanıla bölümünü tara / onar şeklinde hergün yapın ![]() Yardımcı Programları haftada 1 kere yapın ![]() Yönetici Araçlarını gerektiği zamanda kullanın ![]() ![]() DOWNLOAD |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|