|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anlatım, cdi, herangi, ile, kopyalamak, nero, resimli |
Nero İle Xp Cd'si Veya Herangi Bir Cd Kopyalamak Resimli Anlatım... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nero İle Xp Cd'si Veya Herangi Bir Cd Kopyalamak Resimli Anlatım...Başlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() İlk önce Nero Express programın açıyoruz ![]() ![]() Tüm Diski Kopyala Tuşuna Basıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak Sürücü kısmına kopyalamak istediğimiz CD yi hangi sürücüye koyduysak onu seçiyoruz ![]() Hedef Sürücü kısmına ise boş cd yi koydumuz sürücüyü seçiyoruz Eğer boş cd yi koyacak bir sürücümüz yok ise yani tek bir cd/dvd sürücümüz var ise Image Recorderi seçiyoruz![]() Sonra Yazdır tuşuna basıyoruz ![]() ![]() Nero diskimizi şimdi gözden geçiriyor ![]() ![]() Şimdi Image Recorderi seçtiğimiz için CDmizin kalıp dosyasını nereye kaydedeceğimizi soruyor ![]() İstediğimiz bir yeri seçip Kaydet tuşuna basıp devam ediyoruz ![]() ![]() Şimdi cd kalıbımız seçtiğimiz yere kayıt ediliyor Bu biraz uzun sürebilir![]() ![]() Kayıt etme işlemi bitti ![]() Sıra bu kayıt ettiğimiz kalıp dosyasını boş bir CD ye çekmeye geldi ![]() ![]() Nero Expressin ana ekranındaki Disk Kalıbı Veya Kayıtlı Tasarı tuşuna basıyoruz ![]() ![]() Biraz önce kayıt ettiğimiz cd kalıbımızı seçiyoruz ![]() ![]() Burdaki ekrandanda boş CD yi koyduğumuz sürücümüzü seçerek İleri tuşuna basarak CD mizi yazma işlemine başlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazdıracağımız datanın boyuna bağlı olarak bu işlem 3-5 dk felan sürecektir![]() Yazma işlemi bittikten sonra programı kapatabilir ve CD nizi test edebilirsiniz ![]() İşinize yarayacaktır ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|