Merlin Serisi Tüm Kitapları,Merlin Dizisi Kitapları Tanıtım,Merlın Kitapları Fiyatlrı |
08-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Merlin Serisi Tüm Kitapları,Merlin Dizisi Kitapları Tanıtım,Merlın Kitapları Fiyatlrı1Merlin Ejderha’nın Çağrısı Etiket Fiyatı : 9,50 TL (KDV Dahil) Türkçe 124 s 2 Hamur Ciltsiz İstanbul, 2011, 1 Basım Merlin, büyük Camelot krallığına geldiğinde bu hareketli şehrinkaranlık yanını keşfeder: sihir yasadışı ilan edilmiştir ve cezası ölümdür! Hayatta kalmak için Merlin’in yapacağı tek şey, özel sihir yeteneklerini iyi korunan bir sır gibi saklamaktır… 2 Merlin Zehirli Kadeh Etiket Fiyatı : 10,00 TL (KDV Dahil) Türkçe 140 s 2 Hamur Ciltsiz İstanbul, 2011, 1 Basım Büyücü Nimueh bir kara büyü yapmıştır ve hedef iMerlin’dir! Prens Arthur yardım etmeye çalışır ama bu bir tuzaktır… 3 Merlin Nimueh’in İşaretleri Etiket Fiyatı : 9,50 TL (KDV Dahil) Türkçe 120 s2 Hamur Ciltsiz İstanbul, 2011, 1 Basım Ölümcül bir hastalık Camelot’u kasıp kavurmaktadır ve tek açıklaması büyü gibi görünmektedir Gwen büyücülükten dolayı tutuklandığında, Merlin yanlış kişinin suçlandığını bilir Ama gerçeği ortaya çıkarabilecek ve hastalığa bir çare bulup arkadaşının ölmesine engel olabilecek midir? |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|