Dosta Sitem |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
Dosta SitemYanlış anlaşılmalardan örülüdür Bu şiirin kelimeleri Yaşayan ölüye döndürür Dostun elveda deyişleri Belki senden başka az kimse Bu şiirde bulabilir mana Karabulut gelme üstüme Beni de karanlıkta bırakma Sen bir cinsi latifesin Bilirim çokta duygusalsın Keşke biraz sabretseydin O vakit yanlış anlamazdın Demek ki bu dostta bir gün beni kırar Vurulmadan vurayım diyormuşsun Bana vurduğun iki günü anlatsam Mürekkep bitmezse kalem bıkar anlıyor musun? Ben seni yormayayım hoşçakal derken Sen beni germe hoşçakal diyorsun Bana kelimelerle oynama diyen sen Sözlerimi neden değiştiriyorsun? Yüreğimle dostluk yaparım Dilimle değil diyorsun Demek ben dilimle taşırım Bilmezmişim anlamını dostluğun Tabip değilim ilaç olsam sana Zengin değilim servetler yığsam ayağına Peygamber değilim ki cenneti vaad edeyim Nasılmış şu dostluk bir anlat bana Ağırmış benim latifelerim Çuvaldızla nakşedermişim Ne yapmaya çalışıyormuşum ben Oturup düşünmeliymişim Senin iletinin altında Neymiş aradığım mana Hani çok alıngansın dedin ya! İki günü zehir ettin bana Nedir senin samimiyet anlayışın Latife ederken sana mı sormalıydım Sen yürekte taşırsın ya dostluğu Bu mu arkadaşlıktan anladığın? Latife ettim kusura bakma derken Kırmayayım dostu diye çamura yatmıştım Samimiyetimiz fazla herhalde derken İtimadın yok mu demekti kastım Gördün mü bir iki gün sana Bir iki günde bana zehir oldu Bu şiire vakıf olan kişi Yanlışa öfkeye kapılıp kırma dostunu Kul diledikten sonra Allah elbet Hayra götürür her işin sonunu İbrahim bilmez nedir bunda hikmet Nihayet konuşup çözdük sorunu Bir sözü var Edgar Allen Poe`nin Burada hatırlatmam gerek Bir noktaya kadar mutlu olabilmek için O noktaya kadar acı çekmek gerek
| Görünüm Modları | |
|
|