![]() |
Korkma, Seni Artık Sevmiyorum.... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Korkma, Seni Artık Sevmiyorum....İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki ![]() ![]() ![]() Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum… Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben geceleri hep seninle konuşuyorum uzun uzun ![]() ![]() haykırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece seni, sadece seni düşünüyorum ve ağlıyorum!!! Sırf senin yanında olamadığım için ağlıyorum ![]() ![]() Bırakıp gittiğin, tüm kapıları yüzüme kapadığın günden beri aylar geçti ![]() ![]() geçti ama içimdeki sevgin hiç bitmedi ![]() ![]() ![]() bilmeme rağmen büyüttüm sevgimi ![]() ![]() ![]() olmak, seni yaşamak istiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmiyorsun ki geç zamanlar vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen ne kadar genç olursanız olun yorgun ve yaşlı bakıyorsunuz ve tek bir söz kalıyor geriye Vazgeçmek ![]() ![]() ![]() Korkma, seni artık sevmiyorum ![]() ![]() ![]() alıntı
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|