|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| açıklamalı, anlatım, iğne, oyası, resimli, teknikleri |
İğne Oyası Teknikleri ( Resimli Açıklamalı Anlatım ) / İğne Oyası Teknikleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İğne Oyası Teknikleri ( Resimli Açıklamalı Anlatım ) / İğne Oyası Teknikleriyapılışı: 1 iğneyi kumaşa normal bir şekilde geçirin![]() 2 iğneyi ilk battığınız yerin biraz ilerisinden aynı şekilde tekrar kumaşa batırın fakat ilk battığınız yerden çıkan ip iğnenin üzerinde olacak![]() 3 iğnenin delik kısmından ipi tutup iğnenin altından dolayın![]() 4 ipi kendinize doğru yatırın![]() 5 yavaşça iğneyi çekin![]() 6 iyice çekip düğümleyin![]() 7 yine aynı mesafe uzaklıkta bir batış daha yapın ve aynı düğüm işlemini tekrarlayın![]() 8 bombeler yaparak devam edin![]() 9 üst sıraya geçerken kumaşın arka yüzünü çevirin bombesiz bir dönüş düğümü atın dönüşleri hep bu şekilde yapın![]() 10 ikinci sırada iğneyi alttaki sıranın bombelerinin ortasına batın ve yine bombeli düğüm yaparak devam edin![]() 11 pramitimiz bitmiştir üzerine aynı işlemi ( bombeli düğüm ) yaparak simli yada renkli iple çevreleyebilirsiniz iğne oyasında genel teknik bu düğüm olayıdır![]() 12 bombeleri uzunlu kısalı bırakarak modeller değişir
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|