![]() |
Baba Bana Para Ver.. =) |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Baba Bana Para Ver.. =)Baba para versene
-Ne parası ? -Walla fark etmez Türk parası, amerikan parası, İngiliz parası olabilir ![]() -Yaaa sabır -Baba para versene ![]() -ulan daha dün para vermedim mi ben sana ![]() -baba kontörüm bitti kontör alacam ![]() -Ulan senin hattın faturalı değil mi? Dün de faturamı yatıracam diye para aldın yimezler ![]() -Öyle mi dedim ![]() ![]() -Baba bana para lazım? -Nekadar lazım? -200 ytl yeter ![]() -okadar mı? Dur askılıkta ceketimin cebinden alıp geleyim ![]() Çaaaaat ![]() -tühhh ulan baba yine kaçtı? Bir haftadır aynı numara ![]() -Baba para versene biraz ![]() -ulan artık elin ekmek tutsun çalışta kazan lan -Nedemek yaa sen bana 18 yaşımı geçene kadar bakmakla yükümlüsün yasal olarak yani ![]() -uLan eşoleşşek sen 18 yaşını geçeli 18 yıl oldu nerdeyse ![]() -hadi yaa okadar oldu mu?? -Baba biraz para versene ![]() -Lan ben senin yaşındayken eşek gibi çalışıp 4 nüfusu besliyodum ![]() -Eywahh yine başladı ![]() ![]() ![]() ![]() -Baba -yinemi para istiyon -yok baba ![]() ![]() -Aslan oğlum -Baba süper bi iş kuruyom ![]() ![]() ![]() -yürü git ulan bu kaçıncı ![]() -baba para -ahh kalbim -baba tamam baba şaka yaptım ![]() -ohhhh ![]() -Baba paran var mı? -Var ama vermem ![]() -Hönk -Baba para versene ![]() -Napcan yine parayı -baba selinin doğum günü hediye alcam -Ulan bu selininde yılda 360 kere doğum günü oluyoo ![]() -yemedim ama neyse ![]() ![]() -babişşşş sen ne sürdün bölee bugün ne güzel kokuyosun -40yıllık parfüm kızım ne yenisi yaa -babişş sana bugün bi güzellik gelmiş yaa çok yakışıklısın vallaa kimin babasıı -kızım kısa kes ne istiosun? -canının sağlığı ee bide paraa -napıcan bakim daha dün verdik yaaa -yaaaaaa babaaaaaa dün nolduuuu biliomusun bak anlatıyım -aman yavrum sus yaa valla kaç para istiosan vercem yeterki sus |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|