![]() |
40 Yıl |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() 40 Yıl40 yıl Kırkıncı evlilik yıldönümleriydi ![]() ![]() ![]() ![]() Beraber yine aynı yastığa başlarını koyarak uyudular ![]() ![]() ![]() Gece sabaha karşı uyanan kadın eşini yanında göremedi ![]() ![]() gözleri küllüğün içindeki küllere ve izmaritlere dalmış derin derin düşünüyor ![]() -"Hayırdır tatlım uykun mu kaçtı? Bu saatte ne yapıyosun burda?" Adam irkilerek kendine geldi ve eşine baktı, sonra yine dalgın dalgın konuşmaya başladı; - "Hatırlıyor musun kırk yıl önceydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan onca uzun zaman geçmesine rağmen eşinin o geceyi en ince detaylarına kadar hatırlaması karşısında kadın çok mutlu olmuş yüzünde tatlı bir tebessüm ve sevgi ifadesiyle kocasının omzuna başını koymuş her tavrıyla " hadi devam et " havasına girmişti ![]() Adam yüzünde hafif acı ve kahreder bir ifade ile devam etti : -" Sonra annen bizi yarı çıplak yakalamıştı ve bana bu rezilliği, seninle evlenerek temizlemezsem beni hapislerde kırk yıl süründüreceğini söylemişti ![]() ![]() ![]() Biten sigarasını küllüge bırakıp yeni bir tane yaktı ve deriiiin bir nefes çekerken kadın dayanamadı; -" Evet , Devam et" -" Bu gün çıkmış olacaktım" |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|