SeNi SeViYoRm.. xD |
05-11-2008 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
SeNi SeViYoRm.. xD1"Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç ee Sonra
2"Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? 3"Seni Seviyorum" : Güzel Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı? 4"Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun 5"Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin? 6"Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? 7"Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? 8"Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım 9"Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten 10"Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi? 11"Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen 12"Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? 13"Seni Seviyorum" : Çok Hoş Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? 14"Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer 15"Seni Seviyorum" : Anlaşıldı Tamam 16"Seni Seviyorum" : Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece 17"Seni Seviyorum" : Beni bu işlere karıştırma ne olur 18"Seni Seviyorum" : Sende senin beni sevişini seviyorum 19"Seni Seviyorum" : Sende seni seviyorum Ee şimdi ne olacak 20"Seni Seviyorum" : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever Olmaz, ben ciddi biriyim 21"Seni Seviyorum" : Teşekkür ederim Bu benim için büyük bir şeref Sevgine layık olmaya çalışacağım Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım 22"Seni Seviyorum" : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! 23"Seni Seviyorum" : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? 24"Seni Seviyorum" : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş 25"Seni Seviyorum" : Seni sevmek demek, beni görmek demek değildir 26Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır 27"Seni Seviyorum" : Her vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın 28"Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha Yıkıl karşımdan |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|