|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, demirsaç, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu |
![]() |
Demirsaç İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demirsaç İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliDemirsaç İlköğretim Okulu Hakkında - Demirsaç İlköğretim Okulu Tanıtım - Demirsaç İlköğretim Okulu Resimleri - Demirsaç İlköğretim Okulu İletişim Demirsaç İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Demirsaç İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuza adını veren Demirsaç Fabrikası tarafından yaptırılan ve 1975 yılında eğitim-öğretime açılan eski okul; 2002 yılında yıkıldı ![]() ![]() ![]() Okul bahçesindeki 2 binanın istimlâk edilmesi ile 650 m2 civarında arsa katılarak bahçenin büyümesi sağlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demirsaç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DEMİRSAÇ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yenimahalle Menderes Cad ![]() Telefon Numarası: 2627441090 Faks Numarası: 2627422949 E-mail Adresi: Web Adresi: - demirsac@gmail ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|